3 ponttal tértünk haza
...

3 ponttal tértünk haza

By admin
április 12, 2021

Vasárnap délután Érsekcsanádra látogatott ifjúsági és felnőtt csapatunk is.

Fiataljaink foghíjasan utaztak el a találkozóra. Több meghatározó játékosunk a sérüléséből felépülő Mezőfi Márk és Kovács Bence karanténba kerültek, Fejes Noé sérüléssel bajlódik. A listavezető otthonában sosem könnyű nyerni, főleg néhány meghatározó játékos nélkül. A végeredmény 8-0 lett a hazaiaknak. Javítani vasárnap Szeremle ellen hazai pályán lehet.

Felnőtt csapatunk is rangadóra készült. A legerősebb kerettel utazhattunk el a mérkőzésre. László – Schaffer Nébl Kákonyi Szalai – Vinter B Magyari Vinter Z – Schindler Aladics Harsányi összeállításban kezdtük a mérkőzést. Az első félidőben egy stabil lábakon álló, jól védekező nádudvari csapatott láthatott volna a közönség, de sajnos a pandémia miatt tavasszal zárt kapus mérkőzéseken léphetünk pályára. Egyetlen veszélyt Szarka nagyjából 16-ról leadott lövése jelentette, amit László hárított. A másik kapu előtt Aladics próbálkozott többször lövéssel, amit a hazai kapus rendre hárított. Több szép kombinatív támadást vezettünk, csak sajnos a beadások pontatlanok voltak. Legnagyobb helyzet Schindler előtt adódott, aki az ellenfél kapujától 20 méterre szerzett labdát, a kapusra vezette rá, lövése célt tévesztett és a kapu mellett a labdafogó hálóban állt meg. Az első félidő végén gólnélküli döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidő összképe nem nagyon változott stabil védekezésből igyekeztünk formás támadásokat vezetni. Ebben az időszakban László vétett el egy előre ívelt labdát. Szerencsére a hazai játékos kisodródott így nagyobb probléma nem lett belőle. Néhány perccel később László egy forgatás során találta el ellenfelét, de ebből sem lett komolyabb veszély.

Az első gólra a 70. percig kellett várni. Harsányit csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt büntetőt Aladics vágta nagy erővel a kapuba. 1-0 Néhány perccel később Schaffer indult meg a jobb oldalon beadását Aladics vette mellre majd lőtte ki a hosszú sarkot. 2-0

Az utolsó negyed órában elkezdtek nyomni a hazaiak. Volt néhány veszélyes beívelésük, viszont több gól már nem született. Csapatunk 2-0-s győzelmet aratott, amivel közvetlen üldözője előtt visszaállította a 7 pontos különbséget.

Ezzel végett ért az idegenbeli menetelésünk. 4 idegenbeli mérkőzésünkből 3-at sikerült megnyerni és ezzel 9 pontot szerezni, amivel összességében elégedettek lehettünk. Főleg úgy, hogy a 4 találkozóból 3 szomszédvári rangadó volt.

Folytatás vasárnap délután 5 órától hazai pályán Szeremle ellen. A mérkőzés a jelenleg érvényben lévő kormányzati rendelkezések miatt zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .