Vereség a bajnoktól
...

Vereség a bajnoktól

By admin
április 25, 2021

Csapatunk szombaton 4-0-s vereséget szenvedett Kunbaján.

A felújított jó minőségű pályán csapatunk a László – Schaffer Szalai Varga Kákonyi – Magyari Vinter B. Vinter Z. – Schindler Aladics Schmidt összeállításban kezdte a mérkőzést.

A mérkőzés nem indult jól a bemelegítés során Nébl a térdét fájlalta, majd Harsányi esett össze fájdalmasan bokáját fogva. Így a kezdő sípszó előtt mesterünk már két helyen kellett, hogy változtasson az eredeti felálláson.

Az első és a második félidő is 2-2 hazai gólt hozott. Viszont csapatunk küzdeni akarása, játéka abszolút bizakodásra ad okot. Egy fizikálisan és taktikailag is nagyon erős ellenféllel találkoztunk. Komolyabb helyzetet nem is sikerült kialakítaniuk, góljaikat rendre rögzített szituációkból szerezték. Elsősorban fizikálisan nem tudtunk mit kezdeni ezekben az esetekben a magasabb és erősebb ellenfél játékosokkal.

A második félidőben bátrabban játszottunk lehetőségeink is adódtak, a szerencse viszont érezhetően a hazai csapat mellett állt.

A bajnokságból már csak 3 forduló maradt. Csapatunk 4 pontos előnnyel továbbra is a harmadik helyen áll. Következő ellenfelünk a kalocsai Méhecskék fiatal és gyors csapata lesz. Várjuk a hétközi bejelentéseket, hiszen ha az oltottság eléri a megfelelő számot akkor már nézők előtt rendezhetjük meg hazai meccseinket. Facebook portálunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .