Az első akadályt sikerrel vettük
...

Az első akadályt sikerrel vettük

By admin
március 22, 2021

2021. március 21-én Mélykútra látogatott labdarúgó csapatunk. Ifistáink tartalékosan, több kulcsemberüket nélkülözve 1-0-ás félidő után 2-2-vel zártak. Fiataljaink is egyre összeszokottabb egyre jobb társaság benyomását keltik.

Felnőtt mérkőzésünk előtt Schindler Józsefre nem számíthatott vezetőedzőnk, aki kisebb húzódással bajlódott. Csapatunk a Wittmann – Simon Nébl Kákonyi Vinter B. – Vinter Z. Magyari Csordás – Schaffer Aladics Harsányi 11-gyel lépett pályára. A padon László kapus mellett Mezőfi, Jagicza, Schmidt, Keresturi, Szalai, Varga foglaltak helyet.

Enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy nem sikerült jól a kezdés. Mindjárt az első másodpercekben ziccert rontottak a hazaiak, és a félidő további részében is inkább az volt jellemző, amit a házigazdák akartak. Több helyzetet is kialakítottak. Apró reményt jelentett, hogy a mélykúti védelem sem állt stabil lábakon, néhányszor zavarba tudtuk őket hozni.

A szünet után, mintha kicseréltek volna minket. A passzok pontosabbak lettek, a játékunk ritmusa felgyorsult. Aminek 15 perccel a második félidő kezdetét követően meg is lett az eredménye. Schaffer lépett el a bal oldalon beadása hosszú volt, de Harsányi még elérte, aki visszaemelte Schaffer elé. Ő 3 méterre a kaputól nem hibázott bepasszolta a labdát. Sikerült az egyenlítés. A gólnak köszönhetően még nagyobb elánnal küzdött tovább a csapat. 3 perccel később már nálunk volt az előny. A kezdőkörben szeretünk labdát, amivel Schaffer indította Harsányit. Szélsőnk az alapvonal felé cselezte magát, majd középre adott labdáját Aladics vette át. Átvételével becsapta a kapust és kizárta a védőjét is. A befejezés már nem volt nehéz, bepasszolta a rövidbe. 1-2

Kákonyi vette át a kiugratási kísérletet és indította Vinter Balázst, aki Schaffert hozta játékba. Egy csel után Aladicshoz továbbított, ő pedig Harsányit hozta kihagyhatatlan helyzetbe. Harsányi a lekészített labdát egyből a rövidbe vágta. 1-3

A hátralevő bő negyed órában több ígéretes lehetőséget is kidolgoztunk, illetve a sérült Wittmann helyére a 46. percben érkező László hárította Szabó szabadrúgását. Az eredmény már nem változott egy küzdős mérkőzésen sikerült elhoznunk a 3 pontot.

Mélykúti SE – Nemesnádudvari KSE

A következő fordulóban Sükösdre látogatunk. A szomszédvár találkozón a dobogó 3. foka a tét. Most is parázs mérkőzésre lehet számítani.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .