Győzelem Szeremle ellen
...

Győzelem Szeremle ellen

By admin
április 19, 2021

Az esős vasárnap délután 3-0-s győzelmet hozott csapatunknak. A tabellán elfoglalt helyezés alapján kötelezőnek mondható győzelmek szoktak mindig a legnehezebb meccsek lenni. A Wittmann – Schaffer Nébl Kákonyi Simon – Csordás Magyari Schindler – Vinter Aladics Harsányi kezdővel pályára lépő csapatunk az első félidő feléhez közeledve a 19. percben megszerezte a vezetést Harsányi révén. A gólnak örülhetett a padon helyet foglaló László, Schmidt, Varga, Szalai, Klein, Berger, Mezőfi is. Simon fülelt le egy felívelt labdát, vonal mellett passzolta fel Harsányinak, aki egy kényszerítő után Aladicstól kapta vissza a labdát. Harsányi gyorsabb volt védőjénél, a kapus mellett pedig a hálóba gurította a labdát.

A vendég csapatra jellemző volt, hogy gyors támadásokat vezettek és többször csak az utolsó pillanatokban sikerült menteni. Ugyanakkor az első félidőben 100%-os helyzetük nem volt.

A második félidő elején, mintha az öltözőben maradt volna a vendég csapat. 6 perc alatt sikerült két gólt is szereznünk, amivel eldöntöttük a mérkőzést. Először a 48. percben Nébl szögletét Aladics bólintott a gólvonalon álló vendég játékos pedig már nem tudott menteni.

3 perccel később Szalai szerzett labdát, paszolt Vinternek, aki továbbította Schindlernek. Schindler filléres mélységi passzára Vinter startolt, passzolt Aladicsnak aki önzetlenül tovább gurította a labdát Harsányinak, ő pedig a rövid alsóba helyezett. Formás támadás sakk matt. 3-0.

Gólösszefoglaló

Ezután Holczer okozott kétszer zavart a tizenhatosunkon belül, viszont mindkét ziccer kimaradt. Ezzel el is lőtték a szeremlei játékosok a puskaport.

Mi pedig ezután már mindent kihagytunk Harsányi kapufát rúgott, Aladics próbálkozásai kaput tévesztettek.

Ifi csapatunk szombaton fogadta Szeremlét, egy jó mérkőzésen sok helyzetet elpuskázva 0-0-s döntetlennel egy pontot szereztek a fiatalok.

Folytatás szombaton zárt kapuk mögött a már bajnok Kunbaján. Kezdés 17:00.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .