Category Archives: Nincs kategorizálva
...
admin
5aug

Edzőmeccs tizenegyesekkel…

Lejátszotta 3. edzőmeccsét is felnőtt csapatunk. Sükösdön kellemes időben vasárnap délután csapott össze a két csapat. A mérkőzést a László – Simon Jagicza Kákonyi Varga Vinter – Nébl M. Nébl K. Magyari Harsányi – Fejes összeállításban kezdtük. A padon Greksa, Mezőfi, Tusori, Keresturi Berger foglaltak helyet és vártak a bevetésre. A mérkőzést magabiztos labdajáratással kezdtük, … Continue reading “Edzőmeccs tizenegyesekkel…”

Read More
...
admin
30Júl

Túl a második edzőmeccsen is…

Újra Hajóssal játszottunk a második edzőmérkőzésünkön, és csakúgy, mint az első találkozón nagyarányú győzelmet sikerült aratnunk. A mérkőzést a Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi – Vinter Magyari Nébl K. – Harsányi Fejes Nébl M. összeállításban kezdtük, a padon pedig Greksa, László, Mezőfi, Tusori, Varga, Keresturi várt bevetésre. Kapusaink 30 percenként váltották egymást. Meggyőző teljesítményt … Continue reading “Túl a második edzőmeccsen is…”

Read More
...
admin
17Júl

A harmadik hetet is elkezdtük

Már a harmadik hetünk közepén tartunk nyári felkészülésünk során. Játékosaink kedden és pénteken a nemesnádudvari pályán készülnek az új év megpróbáltatásaira, szerdánként pedig Baján a július elején nyílt Cseri Tamás által irányított Cross Training teremben vesznek részt erőnléti edzésen. “Igyekszünk minél jobban felkészülni az új szezonra. Egy komoly, erős bajnokságra számítok, ami a sok kiegyensúlyozott … Continue reading “A harmadik hetet is elkezdtük”

Read More
...
admin
17Júl

Győztünk az első edzőmeccsen

8-2-es győzelmet arattunk Hajós ellen az első felkészülési mérkőzésen. Az első 30 perc kiemelkedő játéka után a maradék egy óra már nem hozott izgalmat. Felkészülési mérkőzés révén messzemenő következtetéseket ebből a párharcból nem lehet levonni. Dolgozunk tovább és igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a következő szezonra. Csapat tagjai:Greksa, Wittmann – Varga Jagicza Schmidt Kákonyi Simon … Continue reading “Győztünk az első edzőmeccsen”

Read More
...
admin
23jún

Év értékelő

Egy hosszú és kínkeserves szezon ért végett, aminek az elején távozott Melcher Martin, a felénél Harsányi Martin is egy osztállyal feljebb próbált szerencsét. Vinter Zoltán az ősz utolsó meccseinek alakulását már Németországból figyelte. Melcher Balázs és Lentner Ákos még a nyáron jelezték, hogy ebben az évadban ne számítsunk lendületes és gólra törő játékukra, hiszen nem … Continue reading “Év értékelő”

Read More