...
admin
25Már

Az első hazai győzelem

Megtört a jég, hiszen hazai pályán is sikerült megszereznünk a három pontot. Vasárnap ideális, kellemes napsütéses időben várhattuk a Nemesnádudvar – Felsőszentiván mérkőzést. Csapatunk a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Nébl Harsányi – Fejes összeállításban lépett pályára. A bevethetők között szerepelt még Wittmann, Mezőfi, Melcher, Nánay, Bischof, Cser. Mi kezdtük … Continue reading “Az első hazai győzelem”

Read More
...
admin
18Már

Meg vannak az első pontok

Csapatunk Nagybaracskára látogatott szombat délután. Fő cél a 3 pont megszerzése volt, még akkor is, ha igencsak tartalékosan tudtunk elutazni a mérkőzésre. A mérkőzést a Wittmann – Tusori Jagicza Schmidt Simon Melcher – Vinter Magyari Nébl Nánay – Cser 11-gyel kezdtük. Bevetésre várt László, Mezőfi, Bischof, Huber. Nem mondhatjuk, hogy álomszerűen kezdődött a találkozó, hiszen … Continue reading “Meg vannak az első pontok”

Read More
...
admin
11Már

Vereség Szántótól

Vasárnap 2-0-val távozott a Hercegszántó Nemesnádudvarról. Csapatunk a László – Bischof Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Harsányi Fejes – Cser összeállítással kezdett, míg a padon Melcher Mezőfi Nánay Tusori Berger Wittmann foglaltak helyet. A csapat ezen a hétvégén már jobban játszott mint a szezonnyitó hajósi derbin. Az első lehetőségek is előttünk adódtak. Elsőként … Continue reading “Vereség Szántótól”

Read More
...
admin
4Már

Vereség a rangadón

4-0-s vereséget szenvedtünk a sváb rangadón Hajóson. Az első félidőben már eldőlt a találkozó a hazaiak 3-0-val mehettek félidőre. A második félidőben még 1 találattal megtoldották előnyüket így kialakítva a végeredményt. A mérkőzést mi kezdtük. Wittmann – Bischof Jagicza Schmidt Magyari Harsányi – Nánay Vinter Fejes Melcher – Sziegl összeállításban kezdtük a meccset, a padon … Continue reading “Vereség a rangadón”

Read More