...
admin
30Júl

Túl a második edzőmeccsen is…

Újra Hajóssal játszottunk a második edzőmérkőzésünkön, és csakúgy, mint az első találkozón nagyarányú győzelmet sikerült aratnunk. A mérkőzést a Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi – Vinter Magyari Nébl K. – Harsányi Fejes Nébl M. összeállításban kezdtük, a padon pedig Greksa, László, Mezőfi, Tusori, Varga, Keresturi várt bevetésre. Kapusaink 30 percenként váltották egymást. Meggyőző teljesítményt … Continue reading “Túl a második edzőmeccsen is…”

Read More
...
admin
17Júl

A harmadik hetet is elkezdtük

Már a harmadik hetünk közepén tartunk nyári felkészülésünk során. Játékosaink kedden és pénteken a nemesnádudvari pályán készülnek az új év megpróbáltatásaira, szerdánként pedig Baján a július elején nyílt Cseri Tamás által irányított Cross Training teremben vesznek részt erőnléti edzésen. “Igyekszünk minél jobban felkészülni az új szezonra. Egy komoly, erős bajnokságra számítok, ami a sok kiegyensúlyozott … Continue reading “A harmadik hetet is elkezdtük”

Read More
...
admin
17Júl

Győztünk az első edzőmeccsen

8-2-es győzelmet arattunk Hajós ellen az első felkészülési mérkőzésen. Az első 30 perc kiemelkedő játéka után a maradék egy óra már nem hozott izgalmat. Felkészülési mérkőzés révén messzemenő következtetéseket ebből a párharcból nem lehet levonni. Dolgozunk tovább és igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a következő szezonra. Csapat tagjai:Greksa, Wittmann – Varga Jagicza Schmidt Kákonyi Simon … Continue reading “Győztünk az első edzőmeccsen”

Read More