...
admin
27aug

Újdonság szurkolóinknak!

Hétvégén az első hazai meccsünkön lehetőség nyílik szurkolóink számára bérlet vásárlásra. SŐT! A félidőben 2 db bérletet ki is sorsolunk. A bérlet a 2019 / 2020-as szezon ifi és felnőtt hazai meccseinkre szól. Legyünk minél többen, bíztassuk a csapatot a minél jobb eredmény elérésében. Találkozunk vasárnap! További információk a jegypénztárnál.

Read More
...
admin
25aug

3 pont a nyitányon

Csapatunk Bácsborsódon vendégszerepelt a 2019/2020-as szezon első mérkőzésén. Felnőtt alakulatunk a László – Simon Jagicza Kákonyi Tusori – Vinter Schmidt Nébl K. – Harsányi Fejes Nébl M. összeállításban futott ki a pályára. A padon Wittmann, Petróczki, Mezőfi, Sziegl, Keresturi, Huber vártak bevetésre. Az első 24 perc 1-1 helyzetét leszámítva csendesen lecsordogált, túl sok említésre méltó … Continue reading “3 pont a nyitányon”

Read More
...
admin
5aug

Edzőmeccs tizenegyesekkel…

Lejátszotta 3. edzőmeccsét is felnőtt csapatunk. Sükösdön kellemes időben vasárnap délután csapott össze a két csapat. A mérkőzést a László – Simon Jagicza Kákonyi Varga Vinter – Nébl M. Nébl K. Magyari Harsányi – Fejes összeállításban kezdtük. A padon Greksa, Mezőfi, Tusori, Keresturi Berger foglaltak helyet és vártak a bevetésre. A mérkőzést magabiztos labdajáratással kezdtük, … Continue reading “Edzőmeccs tizenegyesekkel…”

Read More