A harmadik hetet is elkezdtük
...

A harmadik hetet is elkezdtük

By admin
július 17, 2019

Már a harmadik hetünk közepén tartunk nyári felkészülésünk során. Játékosaink kedden és pénteken a nemesnádudvari pályán készülnek az új év megpróbáltatásaira, szerdánként pedig Baján a július elején nyílt Cseri Tamás által irányított Cross Training teremben vesznek részt erőnléti edzésen.

“Igyekszünk minél jobban felkészülni az új szezonra. Egy komoly, erős bajnokságra számítok, ami a sok kiegyensúlyozott csapatnak köszönhetően a pillanatnyi forma és az erőnlétnek köszönhetően fog eldőlni. Ezért is köszönöm a klub vezetőségének és szakmai irányításának, valamint Cseri Tamásnak a támogatását egy új nem éppen hagyományos edzésforma kipróbálására. A Crossfit próbára teszi az erőnlétet és a lelket is. Így bízom benne, hogy a teremben eltöltött órák a pályán plussz energiát és önbizalmat adnak a játékosainknak – nyilatkozta vezetőedzőnk Huber Gábor.

Játékosaink tehát gőzerővel készülnek az új szezonra, legközelebb játék közben július 27-én szombaton Hajós ellen láthatják szurkolóink a fiainkat.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .