News
...
admin
2feb

Lejátszottuk első edzőmeccsünket

Február első napján Bátaszéken vendégszerepelt csapatunk. Első felkészülési mérkőzésünk jól sikerült, megmutatta, hogy miben kell még fejlődnünk az előttünk álló bő egy hónapban. 8. percben Harsányi szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, majd higgadtan helyezte a kapuba vezető találatunkat. 22. percben egyenlítettek a vendégek. A lesről kilépő játékosuk gurította el Wittmann mellett a labdát. A második … Continue reading “Lejátszottuk első edzőmeccsünket”

Read More
...
admin
1feb

Első edzőmeccs – felvezető

Csapatunk ma Bátaszéken lép pályára első felkészülési találkozóján. Délután kettő órakor indul útjának a labda Városi Sportpályán. Csapatunk a téli időszak alatt két játékosát reaktiválta. Visszatért Keresturi Timót és Szalai Gábor is. Timót korábbi sérülése, majd munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni. Gábor korábbi folyamatos térdsérülései miatt akasztotta szögre a cipőt. Mindkettejük … Continue reading “Első edzőmeccs – felvezető”

Read More
...
admin
8jan

Elindult a felkészülés

Megkezdte téli alapozását a felnőtt csapatunk. A 2020-as évben elsőként január 3-án jöttek össze játékosaink, akik egy órás focival melegítettek a januári, februári hónapokra. Játékosaink tulajdonképpen le sem álltak, hiszen a pihenő időszakban is szép számmal 16-20 fő között heti egyszer a nemesnádudvari sportcsarnokban fociztak. Az alapozás ideje alatt keddenként Cseri Tamás vezette CrossFittness teremben … Continue reading “Elindult a felkészülés”

Read More
...
admin
9dec

Hamarosan…

Kedves SZURKOLÓINK! A tavaszi szezontól kezdődően, terveink szerint lehetőség nyílik szurkolói sálak vásárlására. Aki igényt tart rá a jegypénztárnál jelezheti vásárlási szándékát.

Read More
...
admin
24nov

Ilyen volt az ősz…

Elérkeztünk az ősz végéhez, de nem csak az őszt, hanem az elmúlt egy évről is emlékezünk. 1 évvel ezelőtt egy szurkolói vita fórumon több építő jellegű kritikát, fejlesztési igényt fogalmaztak meg szurkolóink. Többek között elhangzott, hogy valami úton módon meg kell állítani a játékosok eligazolását. Emellett igény mutatkozott a weboldal megújítására, illetve bérlet vásárlási lehetőséget … Continue reading “Ilyen volt az ősz…”

Read More