News
...
admin
9jún

Lezártuk az évet…

2019. 06. 08-án délutáni órákban nyüzsgést lehetett észre venni a nádudvari sportpályán. A bajnokság már véget ért mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. A szokásos, már hagyománnyá válló év végi záró rendezvényre gyűltek a sportolók, szülők, szurkolók. Kezdésként mindenk korosztály egy kis focival mutatta meg szüleinek és a szurkolóknak, hogy mi mindent sikerült elsajátítaniuk az … Continue reading “Lezártuk az évet…”

Read More
...
admin
3jún

Nem sikerült a szezonbúcsú

Gyors golváltással kezdődött a mérkőzés, hiszen a 16. percre már mi vezettünk 2-1-re. A Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük a mérkőzést. A padon László, Bischof, Nánay, Mezőfi Cser foglalt helyet. Egy lövést ütött Wittmann szögletre, amiből aztán a hazaiak megszerezték a vezetést, már az … Continue reading “Nem sikerült a szezonbúcsú”

Read More
...
admin
27máj

Fordulatos találkozón vereség

Az utolsó hazai mérkőzésen a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Harsányi Mindszenti – Melcher összeállításban lépett pályára csapatunk. A padon Wittmann mellett Nánay, Bischof, Mezőfi várt még bevetésre. Jól indult a találkozó Melcher bombázott néhány méterről fölé, majd Mindszneti hozott rossz döntéseket három alkalommal. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Schmidt … Continue reading “Fordulatos találkozón vereség”

Read More
...
admin
20máj

Pont nélkül távoztunk Bajáról

Vasárnap a télen megerősödött BSK-Bajaszentistván vendégeként szerepeltünk. A mérkőzést a László – Varga Simon Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük nem is rosszul, hiszen az első lehetőség azonnal előttünk adódott. Nébl lépett be a 16-oson belülre majd a rövid mellé lőtt. Ezután is Nébl percei következtek, csak sajnos ő … Continue reading “Pont nélkül távoztunk Bajáról”

Read More
...
admin
16máj

Kiütéses vereség a Géderlaktól

A 220 néző előtt megrendezett találkozón ezúttal a László – Tusori Kákonyi Magyari Harsányi Simon – Melcher Vinter Nébl Mindszenti – Cser összeállításban léptünk pályára a bajnokesélyes ellen. Nem számíthattunk 5 sárga lapja miatt Jagicza, Nánay Schmidt hármasra, illetve kérdéses volt Nébl játéka. Végül Nébl tudta vállalni a játékot. A vendégek pedig úgy kezdtek, ahogy … Continue reading “Kiütéses vereség a Géderlaktól”

Read More