News
...
admin
15ápr

Hazahoztuk a 3 pontot

Meglepetés eredmény született Mélykúton. A papírforma és a tabella alapján meglepetésnek mondható az eredmény, a mérkőzés összképét tekintve pedig megérdemelt győzelemnek mondhatjuk. Óriási eső után a pályán kisebb-nagyobb tócsák voltak fellelhetők. Ami nem igazán kedvezett a kispasszos játéknak, mégis egy formás szép támadás végén Vinter Balázs okosan a második hullámba passzolt vissza, ahol Nébl érkezett … Continue reading “Hazahoztuk a 3 pontot”

Read More
...
admin
8ápr

Döntetlen a rangadón

Igazságos döntetlen született az Érsekcsanád elleni rangadón 300 néző előtt. A mérkőzést a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Nébl Magyari Harsányi – Melcher kezdtük. A padon ezúttal Wittmann, Cser, Mezőfi, Nánay, Mindszenti, Bischof foglaltak helyet. Agilisabban kezdett a Csanád, viszont az első 10 perc után kijöttünk a szorításból és nekünk is … Continue reading “Döntetlen a rangadón”

Read More
...
admin
4ápr

Csapatépítőnk voltunk

Nemrégiben Kecskeméten járt felnőtt csapatunk és a felnőtt kerettel készülő ifistáink. A népszerű Spartan Race versenyen látható akadályokkal teletűzdelt pályán töltöttünk el egy kellemes délelőttöt. Tibike pályája rendesen megizzasztotta focistáinkat, akik állták a sarat. Egy alapos bemelegítés után mindenki egyenként, külön külön gyakorolhatta az akadályokat a házi verseny előtt. Mindenki számára egy másik mozgásforma volt, … Continue reading “Csapatépítőnk voltunk”

Read More
...
admin
2ápr

Nem sikerült a bravúr

Nem sikerült elhoznunk Borotáról a három pontot. A Wittmann – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Magyari Nébl Nánay – Melcher összeállításban léptünk pályára. Bevethető volt még László, Mezőfi, Cser, Mindszenti, Bischof. Jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezetten játszottunk. Szép támadásokat építettünk. A Borotaiak az elől lévő gyors embereikben bíztak. Aminek a 24. percben meg … Continue reading “Nem sikerült a bravúr”

Read More
...
admin
25Már

Az első hazai győzelem

Megtört a jég, hiszen hazai pályán is sikerült megszereznünk a három pontot. Vasárnap ideális, kellemes napsütéses időben várhattuk a Nemesnádudvar – Felsőszentiván mérkőzést. Csapatunk a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Nébl Harsányi – Fejes összeállításban lépett pályára. A bevethetők között szerepelt még Wittmann, Mezőfi, Melcher, Nánay, Bischof, Cser. Mi kezdtük … Continue reading “Az első hazai győzelem”

Read More