News
...
admin
8jan

Elindult a felkészülés

Megkezdte téli alapozását a felnőtt csapatunk. A 2020-as évben elsőként január 3-án jöttek össze játékosaink, akik egy órás focival melegítettek a januári, februári hónapokra. Játékosaink tulajdonképpen le sem álltak, hiszen a pihenő időszakban is szép számmal 16-20 fő között heti egyszer a nemesnádudvari sportcsarnokban fociztak. Az alapozás ideje alatt keddenként Cseri Tamás vezette CrossFittness teremben … Continue reading “Elindult a felkészülés”

Read More
...
admin
9dec

Hamarosan…

Kedves SZURKOLÓINK! A tavaszi szezontól kezdődően, terveink szerint lehetőség nyílik szurkolói sálak vásárlására. Aki igényt tart rá a jegypénztárnál jelezheti vásárlási szándékát.

Read More
...
admin
24nov

Ilyen volt az ősz…

Elérkeztünk az ősz végéhez, de nem csak az őszt, hanem az elmúlt egy évről is emlékezünk. 1 évvel ezelőtt egy szurkolói vita fórumon több építő jellegű kritikát, fejlesztési igényt fogalmaztak meg szurkolóink. Többek között elhangzott, hogy valami úton módon meg kell állítani a játékosok eligazolását. Emellett igény mutatkozott a weboldal megújítására, illetve bérlet vásárlási lehetőséget … Continue reading “Ilyen volt az ősz…”

Read More
...
admin
19nov

Győzelemmel zártuk az őszt

Tompát fogadtuk az ősz zárásaként. A vendég együttes meglepetésre nem szerepel túl jól az idei bajnokságban, annak ellenére, hogy szinte egy csapatra való játékos érkezett a tavalyi megyei 1. osztályú Kelebiából. Csapatunk a László – Simon Kákonyi Varga Tusori – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi 11-gyel lépett pályára. Bevetésre várt Greksa, Sziegl, Mezőfi, … Continue reading “Győzelemmel zártuk az őszt”

Read More
...
admin
11nov

Vereség a rangadón

Nem kezdődött jól a rangadó. A László – Simon Kákonyi Nébl Varga – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi összeállítású csapatunkat a kapuhoz szegezte a hazai csapat. A fölény a 18. percre góllá érett. Viszont a gól után mintha éledezni kezdtünk volna és a félidő második felét már mi játszottuk fölényben. A második félidő … Continue reading “Vereség a rangadón”

Read More