News
...
admin
14okt

5-1-es siker

Vasárnap délután kellemes foci időben fogadtuk Szeremle csapatát. Csapatunk Wittmann – Jagicza, Nébl K. Kákonyi Simon – Vinter B. Magyari Vinter Z. – Harsányi Fejes Nébl M. kezdővel lépett pályára. A padon László, Mezőfi, Bischof, Schmidt, Sziegl, Keresturi, Varga foglaltak helyet. A mérkőzés elejétől uraltuk a meccset, birtokoltuk a labdát és rengetegszer csak szabálytalanul tudtak … Continue reading “5-1-es siker”

Read More
...
admin
7okt

Értékes 3 pont

Vasárnap délután ifjúsági és felnőtt csapatunk Mélykútra látogatott, ahol nem ígérkezett könnyűnek eddig makulátlan mérlegünk megőrzése. Felnőtt csapatunk a László – Simon Jagicza Nébl K. Kákonyi – Vinter Z. Magyari Vinter B. – Harsányi Schmidt Nébl M. összeállításban lépett pályára. Becserélésre várt Wittmann, Mezőfi, Bischof, Fejes, Huber. A mérkőzés úgy kezdődött, amit minden nádudvari kötődésű … Continue reading “Értékes 3 pont”

Read More
...
admin
30Sze

Győzelem az új bor ünnepén

Nincs is jobb alkalom egy nádudvari focista életében, mint a falu egyik legnagyobb és legrégebbi ünnepén megmutatni tudását. Főleg akkor, ha ezt egy rendkívül erős, a bajnokság végelszámolásánál dobogó esélyes csapat ellen teheti meg. A felkészülés is ennek jegyében zajlott. A mérkőzést a László – Simon Nébl K. Varga Kákonyi – Vinter Z. Magyari Vinter … Continue reading “Győzelem az új bor ünnepén”

Read More
...
admin
23Sze

Győzelem a szomszédváron

Hajósra, a szomszéd sváb településre, látogatott labdarúgó csapatunk, ahol szokás szerint először az ifik mérték össze erejüket. Mieink jól játszva sok helyzetet kialakítva, és sajnos kihagyva 2-1-es vereséget szenvedtek a házigazdáktól. Gólunkat Melkvi Donát szerezte. Következett a felnőtt mérkőzés, ahol elég sok hiányzóval kellett számolunk. Harsányi még eltiltását töltötte, Vinter Zoltán, Sziegl Gábor nem tudtak … Continue reading “Győzelem a szomszédváron”

Read More
...
admin
16Sze

A 0 ponttal álló Hercegszántó csapatát fogadtuk vasárnap délután. Mindenki nagyarányú győzelemre számított, viszont ezek a meccsek általában a legnehezebbek. Kicsit változott a múlt heti összeállításhoz képest kezdőcsapatunk, hiszen Harsányi 2 meccses eltiltásából az elsőt töltötte, Kákonyi továbbra is sérült, Tusori nem épült fel előző heti sérüléséből, a bemelegítés alatt ez azonnal kiderült, valamint kapus … Continue reading “”

Read More