News
...
admin
19nov

Győzelemmel zártuk az őszt

Tompát fogadtuk az ősz zárásaként. A vendég együttes meglepetésre nem szerepel túl jól az idei bajnokságban, annak ellenére, hogy szinte egy csapatra való játékos érkezett a tavalyi megyei 1. osztályú Kelebiából. Csapatunk a László – Simon Kákonyi Varga Tusori – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi 11-gyel lépett pályára. Bevetésre várt Greksa, Sziegl, Mezőfi, … Continue reading “Győzelemmel zártuk az őszt”

Read More
...
admin
11nov

Vereség a rangadón

Nem kezdődött jól a rangadó. A László – Simon Kákonyi Nébl Varga – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi összeállítású csapatunkat a kapuhoz szegezte a hazai csapat. A fölény a 18. percre góllá érett. Viszont a gól után mintha éledezni kezdtünk volna és a félidő második felét már mi játszottuk fölényben. A második félidő … Continue reading “Vereség a rangadón”

Read More
...
admin
4nov

Újabb vereség

Nem sikerült a pontszerzés Kunbaján. A László – Simon Nébl Kákonyi Varga – Vinter B. Magyari Jagicza Vinter Z. – Harsányi Fejes összeállításban pályára lépő csapatunk a 26. percben hátrányba került a hazai csapattal szemben. A jó erőkből álló, fizikálisan jól felépített emberekből álló hazaiak kellemetlen letámadást alkalmaztak, ami szemmel láthatóan nem feküdt nekünk. A … Continue reading “Újabb vereség”

Read More
...
admin
28okt

Első vereség

Hazai pályán fogadtuk vasárnap a Géderlak csapatát. Az előzetesen a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesébe visszatért a góllövő listát vezető Varga Stefano, míg a mi házi gólkirályunk eltiltását töltötte testvérével együtt. Csapatunk a László – Simon Kákonyi Varga Jagicza – Vinter B. Magyari Vinter Z. – Keresturi Harsányi Fejes összeállításban lépett pályára. Nagyon gyorsan már … Continue reading “Első vereség”

Read More
...
admin
22okt

Döntetlen Csanádon

A szombati játéknap után nagy lehetőség előtt álltunk, hiszen 8 pontosra növelhettük volna egy esetleges vasárnapi győzelemmel az előnyünket. A kezdőben László – Simon Varga Kákonyi Tusori – Nébl K. Magyari Keresturi – Vinter B. Fejes Nébl M. kapott helyet. A padon Wittmann, Jagicza, Mezőfi, Bischof, Vinter Z., Schmidt, Huber várt arra, hogy bizonyíthasson. A … Continue reading “Döntetlen Csanádon”

Read More