News
...
admin
26ápr

Home Training 5. hét

Folytatjuk az otthoni edzéssorozatunkat. A szabályok ugyanazok, mint az első heteknél! A HOME TRAINING 5 alapfeltételei: 1. Vigyázz az ablakokra (ajtó, ablak) a háznál! 2. Olyan falfelületet használj, ahol megengedték a szüleid, hogy labdázhass! 3. Figyelj a feladatok pontos betartására! 4. U-9-től a bemelegítést is csináld meg! (U-7-eseknek úgy állítjuk össze a feladatsort, hogy bemelegítéssel … Continue reading “Home Training 5. hét”

Read More
...
admin
20ápr

Home Training 4. hét

Folytatjuk az otthoni edzéssorozatunkat. A szabályok ugyanazok, mint az első heteknél! A HOME TRAINING 5 alapfeltételei: 1. Vigyázz az ablakokra (ajtó, ablak) a háznál! 2. Olyan falfelületet használj, ahol megengedték a szüleid, hogy labdázhass! 3. Figyelj a feladatok pontos betartására! 4. U-9-től a bemelegítést is csináld meg! (U-7-eseknek úgy állítjuk össze a feladatsort, hogy bemelegítéssel … Continue reading “Home Training 4. hét”

Read More
...
admin
16ápr

Folynak a karbantartási munkák…

Koronavírus ide, koronavírus oda a munka nem állt meg a Nemesnádudvari KSE háza táján. Amíg játékosaink a kiírt edzéstervek alapján igyekeznek minél jobb formában tartani magukat, hiszen nem tudjuk, hogy folytatódik e a bajnokság vagy sem, addig a pályát sem hanyagolhatjuk, hiszen amikor újra csoportos edzéseket lehet tartani elengedhetetlen a megfelelő közeg. Folyamatban van a … Continue reading “Folynak a karbantartási munkák…”

Read More
...
admin
12ápr

Home Training 3. hét

Folytatjuk az otthoni edzéssorozatunkat. A szabályok ugyanazok, mint az első heteknél! A HOME TRAINING 5 alapfeltételei: 1. Vigyázz az ablakokra (ajtó, ablak) a háznál! 2. Olyan falfelületet használj, ahol megengedték a szüleid, hogy labdázhass! 3. Figyelj a feladatok pontos betartására! 4. U-9-től a bemelegítést is csináld meg! (U-7-eseknek úgy állítjuk össze a feladatsort, hogy bemelegítéssel … Continue reading “Home Training 3. hét”

Read More
...
admin
6ápr

Home Training 2. hét

Folytatjuk az otthoni edzéssorozatunkat. A szabályok ugyanazok, mint az első hétnél! A HOME TRAINING 5 alapfeltételei: 1. Vigyázz az ablakokra (ajtó, ablak) a háznál! 2. Olyan falfelületet használj, ahol megengedték a szüleid, hogy labdázhass! 3. Figyelj a feladatok pontos betartására! 4. U-9-től a bemelegítést is csináld meg! (U-7-eseknek úgy állítjuk össze a feladatsort, hogy bemelegítéssel … Continue reading “Home Training 2. hét”

Read More