News
...
admin
18feb

Felemás félidők

Utolsó csoportmeccsünkön a bajai felkészülési tornán Kunbajával találkoztunk. A mérkőzés felemás félidőket hozott. Az első félidőben szervezet, jó játékkal 3-0-s előnyt szereztünk. A második félidőben a fiatalokkal tarkított, felforgatott csapat 4-et kapott rúgott gól nélkül, így 4-3-ra a Kunbaja nyerte meg a mérkőzést. Gólszerzőink: Nébl 2, Fejes Az első félidőt végig kézben tartottuk, megfelelő agresszivitással … Continue reading “Felemás félidők”

Read More
...
admin
11feb

Érsekcsanáddal is megküzdöttünk

Vasárnap kora délután Érsekcsanád csapatával találkoztunk a bajai Bácska kupa következő fordulójában. Csapatunk továbbra is sok fiatallal próbált ki az edzőmérkőzéseken, ezen a hétvégén Varga Erik és Berger Ákos voltak a fiatalok között az új arcok. Érsekcsanád is hasonló problémákkal küzd, mint mi, csapatuk egy meghatározó tagja Hajósra távozott, míg próbálják a lyukas posztokat fiatalokkal … Continue reading “Érsekcsanáddal is megküzdöttünk”

Read More
...
admin
4feb

Második edzőmeccs után…

Szombat este lejátszotta második edzőmeccsét is csapatunk, amely az újjáalakult BSK-tól szenvedett 10-1-es vereséget. Az összecsapás első félidejében látszódott, hogy nem egy súlycsoport a két csapat. A megye 1-es játékosokkal teletűzdelt bajaiak gyorsabban, dinamikusabban és több elképzeléssel játszottak a mi fiataljainknál. A mi oldalunkon sok emberen érezhető volt a fáradtság valamint egy kis félsz. Biztosak … Continue reading “Második edzőmeccs után…”

Read More
...
admin
28jan

Az első edzőmeccs tanúlságai

Vasárnap délután 4 órai kezdettel elindult az első edzőmérkőzésünk Hajós ellen. Míg a Hajós kezdőjében 3 új arcot is láthattunk a Rácz testvérek érkeztek Bácsborsódról, valamint Szarka Balázs Érsekcsanádról, addig a mi oldalunkon néhány hiányzó mellett Simon Bence ifi játékosunk ült a padunkon. Az első negyed órában kifejezetten jól kezdtünk az első két helyzet is … Continue reading “Az első edzőmeccs tanúlságai”

Read More
...
admin
22jan

A havazás ellenére is folytatódik a munka

A hétvégi első edzőmérkőzés előtt még a havazás sem állíthatta meg felnőtt csapatunkat a tavaszi szezon felkészülésében, akik a hóesés ellenére folytatták a munkát. A műfüves pályánk ilyenkor nagy segítséget nyújt, hogy megőrizhetjük az edzőpályánk és a nagypályánk épségét, miközben jó hangulatú, magas iramú edzést tudunk vezényelni a műfüves pályánkon.

Read More