Döntetlen a rangadón
...

Döntetlen a rangadón

By admin
április 8, 2019

Igazságos döntetlen született az Érsekcsanád elleni rangadón 300 néző előtt.

A mérkőzést a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Nébl Magyari Harsányi – Melcher kezdtük. A padon ezúttal Wittmann, Cser, Mezőfi, Nánay, Mindszenti, Bischof foglaltak helyet.

Agilisabban kezdett a Csanád, viszont az első 10 perc után kijöttünk a szorításból és nekünk is meg volt az első helyzetünk. Elsősorban mezőnyjáték folyt a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Majd a 36. percben érkezett Büte a beadásra és szerezte meg a vendég vezetést. A gól megfogott minket a csanádiak növelhették volna az előnyüket is a félidőig.

A félidőben rendeztünk a sorainkat és lényegesen összeszedettebben fociztunk, mint az első félidőben. Nyomtunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, a vendégek a térfélen sem igen tudtak átjönni. A 69. percben pedig góllá érett a fölény egy szöglet után Magyari emelkedett és bólintott szépen a csanádi kapuba. Ezután még Cser dönthette volna el a meccset, de ígéretes beadás után fölé pörgetett.

A végére elfáradtunk Kákonyi mentett és javította eladott labdáját, néhány perccel később László védett egy ziccert. A meccs forgatókönyvéhez még hozzátartozik egy csanádi piros lap néhány perccel a lefújás előtt.

Meccs egészét tekintve egy igazságos döntetlen született, így nem csökként, viszont nem is nőtt a távolság az Érsekcsanáddal szemben.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .