Döntetlen az első edzőmeccsen
...

Döntetlen az első edzőmeccsen

By admin
február 7, 2021

2021. február 6-án lejátszotta első felkészülési mérkőzését csapatunk. Az új Sükösd műfüvön az első 20 percben kerestük az őszi formánkat, ami a kemény januári edzések után természetes volt. Az első félidő második fele helyenként már a régi önmagunkra emlékeztetett.

Csakúgy mint a második félidő első fele, ahol kombinatív szép játékkal tudtunk gólokat szerezni. A mérkőzés mindkét csapat felkészülését remekül szolgálta. Egy játszani akaró gyors játékosokkal teletűzdelt szimpatikus ellenfelet ismerhettünk meg a vendégekben.

Külön öröm, hogy két téli igazolásunk is bemutatkozhatott a mérkőzésen. Sőt mindketten 1-1 gólt szereztek és 1-1 gólpasszt is kiosztottak.

Aladics Dánielt a Tolna megye I-ből sikerült a télen át hozzánk csábítani. A nádudvari szurkolók jó néhányszor láthatták már ellenünk játszani hajósi színekben. Legutóbb pedig az ő gólja döntött a BSK – Nemesnádudvar mérkőzésen.

Schindler József szintén Hajós – Nemesnádudvar mérkőzésen volt a mieink ellenfele. Legutóbb mégis Hercegszántó színeiben láthatták ellenünk focizni szurkolóink.

Nemesnádudvar – Kiskunmajsa 5-5
Gólszerzőink: Harsányi 2, Schindler, Aladics, Magyari

Videó hamarosan!

Az edzőmérkőzés előtt két játékost köszöntöttünk születésnapjuk alkalmából. Csapatunk kapitánya Vinter Balázs és Wittmann Viktor kapusunk vehették át a kis szülinap ajándékot! Ezzel a szülinapozás még nem ért végett a hónapban…

Boldog születésnapot!

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .