Döntetlen Csanádon
...

Döntetlen Csanádon

By admin
október 22, 2019

A szombati játéknap után nagy lehetőség előtt álltunk, hiszen 8 pontosra növelhettük volna egy esetleges vasárnapi győzelemmel az előnyünket.

A kezdőben László – Simon Varga Kákonyi Tusori – Nébl K. Magyari Keresturi – Vinter B. Fejes Nébl M. kapott helyet. A padon Wittmann, Jagicza, Mezőfi, Bischof, Vinter Z., Schmidt, Huber várt arra, hogy bizonyíthasson.

A mérkőzés első helyzetét gólra is váltotta a hazai csapat. Töttös lépett ki és a megtorpanó László mellett helyezett a kapuba. Ezután kezdődött a hidegzuhany. Nagyjából 30 perc elteltével Nébl K. kapott sárgát műesésért. Majd két perccel később a második sárgáját is begyűjtötte, mehetett zuhanyozni.

A félidőben rendeztük a sorokat. Veszélyesebben és agresszívabban játszottunk. Játékunk góllá is érett, Vinter Z. ugratni ki Nébl-t, aki a kapus hibája után az üres kapuba gurított.

Ezután teljesen megzavarodtunk a Csanádaik pedig beszorítottak a kapunk elé. Nem tudtuk megtartani a labdát, aminek gól lett a büntetése. Ismét a hazaiak vezetnek egy szöglet utáni fejesből.

Itt még mindig nem ért végett a mérkőzés. Egy ismét a durvaság határát nem csak súroló, hanem erősen átlépő csanádi belépő következett. Sárga a büntetés érte. (Bár az a lap inkább narancssárga lett volna.) Újabb nem túl szabályos szerelési kísérlet ismét Nébl M. ellen, akinél elszakadt a cérna, akárcsak ellenfelénél. Mindkét játékos második sárgáját gyűjtötte, mehettek zuhanyozni. Ezelőtt is volt törlesztés „gyanús” szerelési kísérlet ám büntetlen maradt.

A dráma még nem ért véget. 5 perc hosszabbítás a hazaiak ölik az időt. Szabadrúgás, messzebbről Vinter Z. adja be, Magyari érkezik és fejesével 2-2.

Összességében egy igazságos X született. Ezzel pedig további 1 ponttal tudtuk növelni az előnyünket.

Ifink 12-1-es vereséget szenvedett. Gólszerzőnk Szauter Balázs.

Folytatás a második helyen álló Géderlak ellen vasárnap 13:30-tól, előtte ifi 11:15-től.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .