Év értékelő
...

Év értékelő

By admin
június 23, 2019

Egy hosszú és kínkeserves szezon ért végett, aminek az elején távozott Melcher Martin, a felénél Harsányi Martin is egy osztállyal feljebb próbált szerencsét. Vinter Zoltán az ősz utolsó meccseinek alakulását már Németországból figyelte. Melcher Balázs és Lentner Ákos még a nyáron jelezték, hogy ebben az évadban ne számítsunk lendületes és gólra törő játékukra, hiszen nem fogják tudni megoldani. Mindszenti Énok külföldön próbált szerencsét.

A sok távozót, eltiltottat és sérültet nehéz volt pótolni. Ám a visszatérő Nánay, Cser páros a reaktivált Tusori és Bischof is mindent megtettek, hogy a kihagyásuk ellenére hasznos és segítő tagjai legyenek a csapatnak. Alapelvünk szerint megpróbáltuk fiatalokkal pótolni a hiányposztokat. Podmaniczki Áhim az ősszel, Simon Bence a tavasszal volt alapembere a védelmünknek. Nébl Krisztofer a szezon teljes egészében jó teljesítménnyel járult hozzá a csapat eredményeihez. Fejes Noé is többször segítette a felnőtt csapatot, olykor még gólokkal is, Berger Ákos, Szauter Balázs és Varga Erik epizódszerepet kapott a nagy csapatban, viszont mindhárman pozitív benyomást keltettek. Tavaszra új lendületet és gólokat hozott az oszták-amerikai t urnéból visszatérő Mindszenti.

A szezon elején a kitűzött cél az első 10 hely valamelyike volt, a 9-re sikerült befutni. Voltak szép meccseink gondolunk itt a Mélykúton aratott győzelemre és emelett jó néhány döcögősre sikerült 90 perc is. A legfájóbb talán a tavaszi szezon kezdet Hajóson. Ezután pedig fokozatosan talált magára a csapat és egyre jobb játékkal előzetesen nem várt pontot gyűjtött a tavasszal. Sajnos a magunk mögött hagyott bajnokságban fortuna kevésszer állt a csapat mellett. Így hiába támadtuk végig a szántói vagy éppen a borsódi meccset nem sikerült győzelmet aratni.

Hamarosan lejár a pihenő a játékosoknak és a szakmai stábnak és július 2-án megindul a felkészülés a 2019/2020-as 2. osztályú bajnokságra. A felkészülés kezdete előtt ami már biztos, hogy egy jó tavaszt produkáló Melcher Dávidot ősszel térd problémái miatt nem láthatjuk a pályán. Harsányi Józsefet pedig már csak szurkolóként köszönthetjük a pálya környékén. Az érkező játékosokról pedig további cikkeinkben nyújtunk majd tájékoztatást.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .