Győzelem a szomszédváron
...

Győzelem a szomszédváron

By admin
szeptember 15, 2020

A mögöttünk hagyott hétvégén Sükösdöt fogadtuk. Az ifisták kezdtek, nem túl nagy sikerrel. 3-1-re nyertek a vendégek. Kovács Bence szépített 2-0-s Sükösd vezetésnél, végül 3-1 lett. Sok helyzetet kihagytunk, ami megbosszulta magát.

Ezután következett a felnőtt mérkőzés. László – Csordás Nébl Kákonyi Szalai – Vinter B. Magyari Schmidt – Vinter Z. – Schaffer Harsányi kezdő kocogott be a gyepre. A padon Wittmann mellett Mezőfi, Simon, Fejes, Keresturi, Jagicza, Huber.

A mérkőzés elején a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Viszont komoly veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Figyelmeztető jel volt, hogy gyors támadóinkkal nem minden esetben tud lépést tartani a vendég védelem. A 11. percben egy rossz belépő után Harsányi került a földre a 16-oson belül. Büntető! Vinter Zoltán állt a labda mögé higgadtan helyezte a kapu jobb oldalába a labdát.

Nem sokkal később kapunk előtt Lógó engedett el egy lövést, ami megpattant, így lett veszélyes, de elkerülte a kaput. Egyre bátrabban kezdtünk focizni, és mind a középpályásaink, mind pedig a védelmünk sorra nyerte a párharcokat. A két sükösdi támadónak momentuma nem volt az első félidőben. Egyedül Lógó fellépései okoztak veszélyt. Ugyanakkor a másik kapu előtt kisebb lehetőségek adódtak. Schaffernak volt egy óriási ajtó-ablak helyzete, de eltotyogta.

A második félidőben harcosan, agresszívan jöttünk ki. Látszott, hogy gyorsan el akarjuk dönteni a mérkőzés végkimenetelét. Az 54. percben az ellenfél térfelén szereztünk labdát, Vinter Balázs elé került, aki ballal rúgta kapura a kipattantra egyedül Schmidt érkezett, aki a kapuba gurított. 2-0

Egy buta szabálytalanság után nagyjából 25 méterről középről jutott szabadrúgáshoz a vendég csapat. Lógó remek szabadrúgását László tolta a lécre, a lécről pedig kifelé pattant a labda.

Kapusunk, László Ádi óriási védése a mai mérkőzésen. Szenzációs védés volt Ádi! ☺️

Közzétette: Nemesnádudvari KSE – 2020. szeptember 13., vasárnap
László védése

Egyre többször jutottunk túl a szomszédok védelmén. Lehetőségeinket azonban nem tudtuk gólra váltani. Egészen a 81. percig amikor Nébl indult meg előre a Sükösd védelem pedig szétnyílt előtte. Ő köszönte a lehetőséget besétált a labdával a büntetőterületen belülre és nagy erővel a léc alá rúgta a játékszert 3-0.

Túl sok említésre méltó esemény már nem történt a hátralevő 10 percben. Így magabiztosan és megérdemelten nyertük meg a találkozót.

A következő hétvégénk sem lesz sokkal könnyebb egy másik szomszéd az elmúlt években mumusnak számító Dusnok érkezik. Bízunk benne, hogy minél több hazai néző bíztatására számíthatunk!

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .