Győzelem a szomszédváron
...

Győzelem a szomszédváron

By admin
szeptember 23, 2019

Hajósra, a szomszéd sváb településre, látogatott labdarúgó csapatunk, ahol szokás szerint először az ifik mérték össze erejüket. Mieink jól játszva sok helyzetet kialakítva, és sajnos kihagyva 2-1-es vereséget szenvedtek a házigazdáktól. Gólunkat Melkvi Donát szerezte.

Következett a felnőtt mérkőzés, ahol elég sok hiányzóval kellett számolunk. Harsányi még eltiltását töltötte, Vinter Zoltán, Sziegl Gábor nem tudtak elutazni a mérkőzésre. Keresturi, Jagicza, Tusori, Kákonyi, Wittmann sérüléssel bajlódtak egész héten. Kérdéses volt a csapat összeállítása is, illetve a sok hiányzó miatt a makulátlan mérleg megtartása is. Végül pozitívan alakultak a dolgok. László – Simon, Nébl, Keresturi, Kákonyi – Vinter, Magyari, Jagicza – Fejes, Schmidt, Nébl 11-gyel léptünk pályára. A padon bevetésre várt Wittmann, Mezőfi, Tusori, Szauter, Péter, Huber.

A mérkőzést remekül kezdtük első kapurálövésünket hárította a hazai portás, viszont a szögletből Fejes volt eredményes. 3. perc 0-1. Nem hagyott alább a lendület, agresszív letámadásunkra a Hajósnak nem volt válasza. A 15. percben ismét Fejes villant ezzel megduplázva előnyünket és góljai számát is.

Kijött a szorításból a Hajós a 25. és a 30. perc között a mi térfelünkön folyt a játék. László egy nagy védése volt, valamint egy szögletet kellett kapu fölé tessékelnie. A hajósi nézők már-már kezdtek hinni a szépítésben, mikor Nébl húzta meg a szélén beadásár Schmidt érkezett, ám Kákonyi Szabolcs hátulról eltalálta. Büntető és piros lett a vége. Nébl állt a labda mögé és nagy erővel a kapuba zúdította a harmadik gólunkat.

Még a félidő végére is maradt egy gól a csapatban. A kapus kirúgást Szarka vette át a saját 5-öse mellett, majd érthetetlen módon Schmidtnek passzolta, aki Fejesnek továbbította, ő kétszeri próbálkozásra sem talált a kapuba. Viszont Nébl elé került, aki a jobb lábára húzta, majd az üres kapuba passzolta. 4-0

A második félidőben Nébl beadására Schmidt érkezett és pofozta a hálóba a játékszert. 5-0

Ezután a védekezésünk egy kissé szellősé vált és a hazaiak megszerezték a becsületgóljukat Pechtinger révén. 5-1

Még korán sem volt vége a meccsnek a 78.-ban Szauter bólintott a kapuba, két perccel később pedig Vinter szerezte meg szezonbeli első gólját. A vége 7-1. Jól játszva megfelelő agresszivitással gyorsan eldöntöttük a mérkőzést. Egy csöppnyi hiányérzetünk lehet a bekapott gól miatt.

Folytatás a bajnoki cím egyik fő esélyesét legyőző Borota ellen, Bor Ünnepkor 14:00 órától. Az ifik 11:45-kor kezdenek.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .