Küzdelmes mérkőzésen tartottuk otthon a három pontot

Küzdelmes mérkőzésen tartottuk otthon a három pontot

By admin
március 24, 2014

2014.03.23.

Nemesnádudvar-Jánoshalma:2-1/1-1/

Vezette:Hagymási Attila

Nemesnádudvar:László Á.,Keresturi Tamás, Harsányi J.,Kovács G.,Keresturi Timót,Magyari A.,Melcher M.,Nébl M.,Csontos M.,Mezőfi Z.,Schmidt E. Edző:Jagicza Tibor

Cserék:

Nánay A. Mezőfi Z. helyett

Melcher D. Schmidt E. helyett

Gólszerzők:Nébl Martin és Schmidt Endre

A Jánoshalma három győzelemmel és 27-1 gólkülönbséggel érkezett a mérkőzésre.Nekünk három védőnket/Tusori,Jagicza,Erdélyi/sérülés illetve betegség miatt nélkülöznünk kellett.A csapat kispadján Sziegl Gábort aki edzőképzésen vett részt, Simon István és Jagicza Tibor helyettesítette.A csapattól bátor támadójátékot illetve az egy-egy elleni szituációk felvállalását kérték az öltözőben.Nébl Martin révén megszereztük a vezetést amire szünet előtt Kisa Péter még válaszolni tudott.A második játékrész elején Schmidt Endre ismét előnyhöz juttatta csapatunkat.Ezután a kapuk felváltva forogtak veszélyben, mindkét együttes előtt akadtak lehetőségek.A hazai és a vendég kapu előtt is akadt tizenegyes gyanús szituáció, de Hagymási játékvezető nem ítélt büntetőt, így maradt a 2-1-es eredmény.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .