Lejátszottuk első edzőmeccsünket
...

Lejátszottuk első edzőmeccsünket

By admin
február 2, 2020

Február első napján Bátaszéken vendégszerepelt csapatunk.

Első felkészülési mérkőzésünk jól sikerült, megmutatta, hogy miben kell még fejlődnünk az előttünk álló bő egy hónapban. 8. percben Harsányi szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, majd higgadtan helyezte a kapuba vezető találatunkat. 22. percben egyenlítettek a vendégek. A lesről kilépő játékosuk gurította el Wittmann mellett a labdát.

A második félidő első 8 percében sikerült a hazai csapatot a kapujuk elé szorítanunk. Majd folyamatosan alakítottuk át a csapatot, többen új poszton is kipróbálhatták magukat. Végén újabb Harsányi labdaszerzés után tekert a hosszúba, majd néhány perccel később Schmidt ugratta ki Néblt, aki egy remek és gyors csel után bombázott balról ballal a rövidbe.

Bátaszék – Nemesnádudvar 9-3 (1:1)
Gólszerzőink: Harsányi M. 2, Nébl M. 1

Csapatunk tagjai: Wittmann Viktor, László Ádám, Simon Bence, Nébl Krisztofer, Kákonyi Máté, Jagicza Tibor, Vinter Zoltán, Magyari András, Vinter Balázs, Harsányi Martin, Fejes Noé, Nébl Martin, Berger Ákos, Mezőfi Zoltán, Schmidt Endre, Szalai Gábor.

Folytatás 2020. 02. 08-án 10:00 Sükösdön Bátya ellen!

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .