Nem sikerült a bravúr
...

Nem sikerült a bravúr

By admin
április 2, 2019

Nem sikerült elhoznunk Borotáról a három pontot. A Wittmann – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Magyari Nébl Nánay – Melcher összeállításban léptünk pályára. Bevethető volt még László, Mezőfi, Cser, Mindszenti, Bischof.

Jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezetten játszottunk. Szép támadásokat építettünk. A Borotaiak az elől lévő gyors embereikben bíztak. Aminek a 24. percben meg is lett az eredménye. A hazaiak szerb légiósa kibújt középső védőink szorításából és talált a kapuba. Nem sokáig örülhettek, hiszen Nébl iramodott meg majd passzolt középre, ami Melcher mellkasáról vágódott a kapuba. 1-1

Az első félidő még két borotai gólt hozott, miközben igyekeztünk szépen játszva támadásokat építeni. Mi csak lehetőségig jutottunk. A második félidőben sem sokat változott a helyzet. Passzolgattunk, fociztunk, szervezetten játszottunk, csak a hazaiak találtak a kapunkba 2-szer.

Összességében nem reális eredmény az 5-1. A Borota kihasználta a lehetőségeit. Mi mikor odakerültünk, többnyire rossz megoldást választottunk. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról, nagy arányú vereség lett a vége ugyan, de az utolsó percig küzdöttünk egy dobogóért harcoló csapat ellen.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .