Papírforma érvényesült
...

Papírforma érvényesült

By admin
május 6, 2019

Csapatunk Dusnokra látogatott, ahol az utóbbi évek eredményei és a tabellán betöltött pozíció is az előzetes számolgatások alapján fix hazai győzelmet sugallt.

Nem kezdtük jól a mérkőzést a László – Tusori Jagicza Kákonyi Harsányi Simon – Melcher Nébl Vinter Mindszenti – Schmidt összeállításban, ugynais a 6. percben Hodován megszerezte a hazaiaknak a vezetést. Az első 20 perc elég csapongó játékot hozott. Csak rúgdostuk a játékszert. A 20. perctől kezdve mintha valami megváltozott volna, elkezdtük az előző hetekben megszokott játékunkat.

Ugyan lehetőségekig jutottunk, de sok veszélyt nem jelentettünk a hazai kapura. A félidőben az eredmény nem is változott már maradt az 1-0.

A második félidő elején azonnal cserélni kellett a sérült Nébl jött le. Kezdtünk fölényben focizni amikor a dusnoki Hodován kapott egy piros lapot. Megnőt az esély az egyenlítésre.

Nem csak megnőt a lábunkban volt, sajnos ott is maradt. Vinter két lehetősége között Melcher is mellé pörgetett valamint végül Bischof szép megmozdulása után sem örülhettünk gólnak.

Ezzel ellentétben a 89. percben egy könnyelműen megítélt 11-est (a másik oldalon hasonló szituációkban néma maradt a síp) védett László, majd a kipattanóra dusnoki játékos érkezett és biztosította be a győzelmet.

Összességében próbálkoztunk, igyekeztünk és tisztességgel helyt álltunk. Folytatás vasárnap Nemesnádudvaron 5 órai kezdettel az üldözővel, a Géderlakkal találkozunk.

Ifistáinknak sem sikerült pontokkal távozni 4-2-es vereség lett a vége.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .