Pont nélkül távoztunk Bajáról
...

Pont nélkül távoztunk Bajáról

By admin
május 20, 2019

Vasárnap a télen megerősödött BSK-Bajaszentistván vendégeként szerepeltünk.

A mérkőzést a László – Varga Simon Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük nem is rosszul, hiszen az első lehetőség azonnal előttünk adódott. Nébl lépett be a 16-oson belülre majd a rövid mellé lőtt. Ezután is Nébl percei következtek, csak sajnos ő a bajai mezben szerepelt ezen a napon. Először szabadrúgásból, majd kétszer akcióból vette be a kapunkat. Góljai között még a kilépő Mindszenti emelt a kapus kezébe.

A félidő végefelé még Mindszenti csúszott be és talált lábat a büntetőterületünkön belül, a 11-est pedig biztosan értékesítették a hazaiak, így 4-0-val fordultunk.

A második félidő kiegyensúlyozottabb játékot hozott. A Baja már nem erőlködött, mi pedig elfogadtuk a meccs kimenetelét. A végére még így is maradt egy Nébl gól, ezzel beállítva az 5-0-s végeredményt.

Ez elmúlt két hétvége nem rólunk szólt. A szezon elején kitűzött célt teljesíteni tudjuk az első 10-ben fogunk végezni. Ifi csapatunk ezúttal nem lépett pályára. Következő próbatételen Bácsborsód csapatát fogadjuk vasárnap délután 5 órai kezdéssel. Előtte az ifik mérettetik meg magukat 14:45-től.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .