Szomszédvár rangadót nyertünk
...

Szomszédvár rangadót nyertünk

By admin
szeptember 9, 2019

Múlt heti eredményünkre mindenki felkapta a fejét, aki a megyei fociban valamilyen szinten részt vesz. A kérdés az volt mennyire sikerül átmenteni a formát az igen fontos Sükösd elleni találkozóra. Ahogyan mi az elmúlt 1-2 évben, úgy most a szomszédaink küzdöttek a sok hiányzóval. Nálunk Fejes Noé ezúttal az ifiben kapott szerepet (amit góllal hálált meg), Kákonyi Mátéra pedig sérülés miatt nem számíthatott vezetőedzőnk.

A mérkőzést pontosan ugyanabban az összetételben kezdtük mint 1 hete Baja ellen. László – Simon Varga Nébl Tusori – Vinter B. Magyari Jagicza – Harsányi Schmidt Nébl M. Bevetésre várt Wittmann, Mezőfi, Sziegl, Keresturi, Vinter Z., Kákonyi, Huber.

Az első komoly lehetőség Harsányi előtt adódott aki kicsit hosszan tolta meg a labdát, Gajári pedig jó ütemben jött ki. Ezután a házigazdák percei következtek, amit egy oldalról jövő beadás után Pesti zárt le egy góllal. A játékunk kicsit sem hasonlított az előző hetire, nem tetszett a Sükösd agresszív és gyors játéka. 1-0 Után még Harsányi húzta a bal lábára a labdát lövését szépen hárította a hazai kapus. Azt pedig köszönhetjük László kapusnak, hogy nem több gólos hátránnyal vonulhattunk szünetre. Összességében az első félidő a Sükösd volt, megérdemelten vezettek.

A félidőben Schmidt és Tusori is fájlalta a lábát Vinter és Keresturi érkeztek. Ez döntőnek bizonyult. 5 perc telt el a meccsből amikor Nébl M. lövését Gajári pontosan Vinter Z. elé ütötte, aki köszönte szépen és egyenlített. A hazaiak szemmel láthatóan elvesztették a fonalat. Mi pedig kezdtünk arra az útra visszatérni, amin egy hete voltunk.

65. percben Harsányit buktatták a 16-oson belül. A büntetőhöz Nébl M. állt oda és nagy erővel higgadtan megszerezte a vezetést. Ezután Zsók lépett elő csatárnak a hazai oldalon, aki mellé Vinter B. állt oda, hogy semlegesítse, nem is akárhogyan. Rendre meg tudta előzni a felpasszoknál a hazaiak trénerét.

Állandó veszélyt jelentettünk a Sükösd kapu előtt előbb Sziegl bonyolódott cselezgetésbe és húzta le a lábáról Gajári a labdát, majd lövését ugyan hárította a kapus, viszont Sziegl lábát kihúzták az ismétlés előtt, így újabb jogos büntető következett. ISmét Nébl, ismét nagy erővel és ismét pontosan 3-1. Eldőlt.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Csordást 2-1-es vezetésünknél kiállították, majd egy szóváltás torkollott egy kisebb dulakodásba, ami után Rozsi és Harsányi mehetett idő előtt zuhanyozni.

A második félidő a minek volt, hosszú idő után sikerült újra nyernünk Sükösd ellen. Következő mérkőzésünk vasárnap lesz, hazai pályán fogadjuk Hercegszántó csapatát 16:30-as kezdéssel. Előtte az ifik mérettetnek meg14:15-től.

Ifi csapatunk 6-1-es vereséget szenvedett.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .