...
admin
23jún

Év értékelő

Egy hosszú és kínkeserves szezon ért végett, aminek az elején távozott Melcher Martin, a felénél Harsányi Martin is egy osztállyal feljebb próbált szerencsét. Vinter Zoltán az ősz utolsó meccseinek alakulását már Németországból figyelte. Melcher Balázs és Lentner Ákos még a nyáron jelezték, hogy ebben az évadban ne számítsunk lendületes és gólra törő játékukra, hiszen nem … Continue reading “Év értékelő”

Read More
...
admin
9jún

Lezártuk az évet…

2019. 06. 08-án délutáni órákban nyüzsgést lehetett észre venni a nádudvari sportpályán. A bajnokság már véget ért mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. A szokásos, már hagyománnyá válló év végi záró rendezvényre gyűltek a sportolók, szülők, szurkolók. Kezdésként mindenk korosztály egy kis focival mutatta meg szüleinek és a szurkolóknak, hogy mi mindent sikerült elsajátítaniuk az … Continue reading “Lezártuk az évet…”

Read More
...
admin
3jún

Nem sikerült a szezonbúcsú

Gyors golváltással kezdődött a mérkőzés, hiszen a 16. percre már mi vezettünk 2-1-re. A Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük a mérkőzést. A padon László, Bischof, Nánay, Mezőfi Cser foglalt helyet. Egy lövést ütött Wittmann szögletre, amiből aztán a hazaiak megszerezték a vezetést, már az … Continue reading “Nem sikerült a szezonbúcsú”

Read More