...
admin
24nov

Ilyen volt az ősz…

Elérkeztünk az ősz végéhez, de nem csak az őszt, hanem az elmúlt egy évről is emlékezünk. 1 évvel ezelőtt egy szurkolói vita fórumon több építő jellegű kritikát, fejlesztési igényt fogalmaztak meg szurkolóink. Többek között elhangzott, hogy valami úton módon meg kell állítani a játékosok eligazolását. Emellett igény mutatkozott a weboldal megújítására, illetve bérlet vásárlási lehetőséget … Continue reading “Ilyen volt az ősz…”

Read More
...
admin
19nov

Győzelemmel zártuk az őszt

Tompát fogadtuk az ősz zárásaként. A vendég együttes meglepetésre nem szerepel túl jól az idei bajnokságban, annak ellenére, hogy szinte egy csapatra való játékos érkezett a tavalyi megyei 1. osztályú Kelebiából. Csapatunk a László – Simon Kákonyi Varga Tusori – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi 11-gyel lépett pályára. Bevetésre várt Greksa, Sziegl, Mezőfi, … Continue reading “Győzelemmel zártuk az őszt”

Read More
...
admin
11nov

Vereség a rangadón

Nem kezdődött jól a rangadó. A László – Simon Kákonyi Nébl Varga – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi összeállítású csapatunkat a kapuhoz szegezte a hazai csapat. A fölény a 18. percre góllá érett. Viszont a gól után mintha éledezni kezdtünk volna és a félidő második felét már mi játszottuk fölényben. A második félidő … Continue reading “Vereség a rangadón”

Read More
...
admin
4nov

Újabb vereség

Nem sikerült a pontszerzés Kunbaján. A László – Simon Nébl Kákonyi Varga – Vinter B. Magyari Jagicza Vinter Z. – Harsányi Fejes összeállításban pályára lépő csapatunk a 26. percben hátrányba került a hazai csapattal szemben. A jó erőkből álló, fizikálisan jól felépített emberekből álló hazaiak kellemetlen letámadást alkalmaztak, ami szemmel láthatóan nem feküdt nekünk. A … Continue reading “Újabb vereség”

Read More