...
admin
29ápr

Győzelem Tompa ellen

200 néző előtt fogadtuk Tompa csapatát. Az őszi 1-1 után szerettük volna itthon tartani mind a három pontot. Viszont a határmenti település játékosai sem feltett kezekkel érkeztek Nádudvarra. A Wittmann – Tusori Jagicza Kákonyi Simon Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Schmidt összeállításban léptünk pályára. Bevetésre várt még László, Mezőfi, Bischof és Huber. Mondhatni, … Continue reading “Győzelem Tompa ellen”

Read More
...
admin
22ápr

Három pontot hozott a nyuszi

A 350 néző előtt megrendezett találkozón azt a Szeremlét fogadtuk, amelyik ősszel egy 5-0-ás vereséget mért ránk a Duna partján. Így hát volt miért törlesztenünk nekik. A szeremleiek pedig egy győzelem esetén bízhattak a felzárkózásban. Ez érezhető volt a mérkőzés elején, hiszen nagy lendülettel kezdett mindkét csapat. Az első említésre méltó jelenet a mi nevünkhöz … Continue reading “Három pontot hozott a nyuszi”

Read More
...
admin
15ápr

Hazahoztuk a 3 pontot

Meglepetés eredmény született Mélykúton. A papírforma és a tabella alapján meglepetésnek mondható az eredmény, a mérkőzés összképét tekintve pedig megérdemelt győzelemnek mondhatjuk. Óriási eső után a pályán kisebb-nagyobb tócsák voltak fellelhetők. Ami nem igazán kedvezett a kispasszos játéknak, mégis egy formás szép támadás végén Vinter Balázs okosan a második hullámba passzolt vissza, ahol Nébl érkezett … Continue reading “Hazahoztuk a 3 pontot”

Read More
...
admin
8ápr

Döntetlen a rangadón

Igazságos döntetlen született az Érsekcsanád elleni rangadón 300 néző előtt. A mérkőzést a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Nébl Magyari Harsányi – Melcher kezdtük. A padon ezúttal Wittmann, Cser, Mezőfi, Nánay, Mindszenti, Bischof foglaltak helyet. Agilisabban kezdett a Csanád, viszont az első 10 perc után kijöttünk a szorításból és nekünk is … Continue reading “Döntetlen a rangadón”

Read More
...
admin
4ápr

Csapatépítőnk voltunk

Nemrégiben Kecskeméten járt felnőtt csapatunk és a felnőtt kerettel készülő ifistáink. A népszerű Spartan Race versenyen látható akadályokkal teletűzdelt pályán töltöttünk el egy kellemes délelőttöt. Tibike pályája rendesen megizzasztotta focistáinkat, akik állták a sarat. Egy alapos bemelegítés után mindenki egyenként, külön külön gyakorolhatta az akadályokat a házi verseny előtt. Mindenki számára egy másik mozgásforma volt, … Continue reading “Csapatépítőnk voltunk”

Read More