...
admin
27máj

Fordulatos találkozón vereség

Az utolsó hazai mérkőzésen a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Harsányi Mindszenti – Melcher összeállításban lépett pályára csapatunk. A padon Wittmann mellett Nánay, Bischof, Mezőfi várt még bevetésre. Jól indult a találkozó Melcher bombázott néhány méterről fölé, majd Mindszneti hozott rossz döntéseket három alkalommal. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Schmidt … Continue reading “Fordulatos találkozón vereség”

Read More
...
admin
20máj

Pont nélkül távoztunk Bajáról

Vasárnap a télen megerősödött BSK-Bajaszentistván vendégeként szerepeltünk. A mérkőzést a László – Varga Simon Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük nem is rosszul, hiszen az első lehetőség azonnal előttünk adódott. Nébl lépett be a 16-oson belülre majd a rövid mellé lőtt. Ezután is Nébl percei következtek, csak sajnos ő … Continue reading “Pont nélkül távoztunk Bajáról”

Read More
...
admin
16máj

Kiütéses vereség a Géderlaktól

A 220 néző előtt megrendezett találkozón ezúttal a László – Tusori Kákonyi Magyari Harsányi Simon – Melcher Vinter Nébl Mindszenti – Cser összeállításban léptünk pályára a bajnokesélyes ellen. Nem számíthattunk 5 sárga lapja miatt Jagicza, Nánay Schmidt hármasra, illetve kérdéses volt Nébl játéka. Végül Nébl tudta vállalni a játékot. A vendégek pedig úgy kezdtek, ahogy … Continue reading “Kiütéses vereség a Géderlaktól”

Read More
...
admin
6máj

Papírforma érvényesült

Csapatunk Dusnokra látogatott, ahol az utóbbi évek eredményei és a tabellán betöltött pozíció is az előzetes számolgatások alapján fix hazai győzelmet sugallt. Nem kezdtük jól a mérkőzést a László – Tusori Jagicza Kákonyi Harsányi Simon – Melcher Nébl Vinter Mindszenti – Schmidt összeállításban, ugynais a 6. percben Hodován megszerezte a hazaiaknak a vezetést. Az első … Continue reading “Papírforma érvényesült”

Read More