10 emberrel győztünk a Bokod ellen!

10 emberrel győztünk a Bokod ellen!

By admin
október 23, 2013

2013.10.20. Bácsbokod

Bácsbokod-Nemesnádudvar:1-2/0-0/

Nemesnádudvar:Wittmann V. Jagicza T. Harsányi J. Fuszenecker B. Magyari A. Kovács G. Erdélyi K. Keresturi T. Melcher M. Schmidt E.Nánay A.Edző:Sziegl Gábor

Cserék:

László Á. Erdélyi K. helyett

Tusori T. Nánay A. helyett

Melcher D. Melcher M. helyett

Sziegl G. Schmidt E. helyett

Gólszerzők:Magyari A. és Melcher D.

Kiállítva:Wittmann Viktor

A mérkőzés első félórája szinte eseménytelenül telt el.A 27. percben Wittmann Viktor egy hosszú indításra futott ki a 16-on kívülre és kézzel ütötte el a labdát a kapura törő bokodi játékos elöl.Nasz játékvezető úr kis tétovázás után ezt piros lappal jutalmazta.Wittmannt a kapuban László Ádám váltotta.A bokodi csapat kiállítást követő szabadrúgása a felsőlécen csattant, meglepve ezzel a nádudvari kapust.A mérkőzés első félideje igen alacsony színvonalú volt, sok eladott labda és felívelgetés jellemezte mindkét részről.

A mérkőzés második részében a kiállítást a magunk javára fordítottuk/ a Bokod nem tudott élni az emberelőnnyel/ jobban akartuk a győzelmet. Magyari  és Melcher Dávid góljára csak a hosszabításban tudott válaszolni Holczer Csaba, így 2:1-re nyertük a meccset a 60 perces emberhátrány ellenére.

Az őszi szezon 2/3-nál értékeljük a szezonban látottakat/csapat munkáját:

Számok tükrében:az első 10 mérkőzésen a megszerezhető 30 pontból 14-et szereztünk meg

A kitűzött célokra visszatekintve:

A szezon előtt 3 pontban fogalmaztuk meg céljainkat.

A meccsenkénti kapott gólátlagot szerettük volna 1 közelében tartani —>1,9 lett belőle

Az edzéslátogatottság 70 % -on tartása—->55% az eddigi edzéslátogatottság

Szerettünk volna kicsit tudatosabb támadójátékot felépíteni /a szurkolói igények kielégítése /de sajnos ebből nem valósult meg semmi.Írható ez az alacsony edzéslátogatottság számlájára.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .