A küzdés 3 pontja
...

A küzdés 3 pontja

By admin
március 29, 2021

2021. 03. 28-án csapatunk Sükösdre látogatott. A mérkőzés mindig külön figyelmet kap a két település lakosságának körében. Viszont most kifejezetten nagy tétje is volt a mérkőzésnek. Ha csapatunk nyer leszakítja magáról a 3. helyért folyó harcban szomszéd riválisát.

Csapatunk a László – Csordás Nébl Kákonyi Vinter B. – Vinter Z. Magyari Schmidt – Harsányi Aladics Schaffer összeállításban lépett pályára. A padon Tóth, Jagicza, Mezőfi, Keresturi, Varga, Simon, Szalai foglaltak helyet.

A mérkőzés egy ajtó-ablak Sükösd helyzettel indult. Lógó lövését László védte. Ezután több lehetőség is adódott mindkét csapat előtt, de vagy az utolsó passzokba, vagy az átvételbe hiba csúszott.

A 20. percben félpályától kaptunk szabadrúgást, Nébl állt a labda mögé előreívelt labdája Magyarinak magas volt, a hazai kapus sem ért ki, Aladics pedig az üres kapuba továbbította a hosszú oldalon a labdát. 0-1

Aladics Dániel gólja

A meccs nagy küzdést hozott sok-sok apró szabálytalansággal. Próbáltuk szélsőink gyorsaságát kihasználni, viszont támadásépítéseinkbe mindig hibacsúszott. A hazai oldalon pedig a felívelt labdák, nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Mindig volt egy játékosunk, aki tisztázni tudott.

A második félidőben sem változott az eredmény. A pálya mondhatni felbillent. 11 emberrel hősiesen védekeztünk, a beíveléseket ha nem valamelyik játékosunk vágta ki, akkor a Sükösd játékosok nem találtak kaput. A 88. percben eljutottunk az ellenfél kapujáig Aladics két lövőcsellel zavarta össze a védőket, majd bal lábas lövése kerülte el a kaput.

A szép játék ma hiányzott, de az akaraterő és a küzdés nem!

Ezzel a győzelemmel tovább erősítettük 3. helyünket és 7 pontra léptünk el.

Fiataljaink 1-1-es döntetlent játszottak mindkét oldalon egy-egy sikeresen értékesített büntetőből születtek a gólok. A mi gólunkat Kovács Bence szerezte.

Folytatás egy újabb rangadóval. Fajszra látogatunk, ahol Dusnok lesz az ellenfelünk. A mérkőzés továbbra is zártkapus lesz.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .