Győzelem a tavaszi nyitányon!
...

Győzelem a tavaszi nyitányon!

By admin
március 8, 2021

A tavaszi nyitányon Tompára utaztunk, ahol az elmúlt években rendre nehéz mérkőzéseket játszottunk és pontokat hullajtottunk.

Szerencsére sérülések és betegségek nem hátráltattak, így a legerősebb összeállításban tudtunk pályára lépni. Wittmann – Simon Nébl Kákonyi Vinter – Vinter Magyari Schindler – Schaffer Aladics Harsányi 11 futott ki a gyepre. Bevetésre várt Tóth, Jagicza, Schmidt, Varga, Szalai, Csordás, Huber.

Az első 20 perc egy kissé vagdalózós játékot hozott. Volt lehetőség mindkét kapu előtt. A mérkőzés döntő pillanata a 26. percben érkezett. A hazai csapat középhátvédje feleslegesen utolsó emberként kézzel beleütött a labdába ezzel állította meg a ziccerben kilépő Schaffer Ádámot. A játékvezető azonnal piros lappal kiállította.

Ezután egy erős 5 perc alatt eldöntöttük a meccset. Először a téli igazolásunk Aladics Dániel szerezte meg első bajnoki gólját a csapat színeiben. Vinter Zoltán tekerte középre a szögletet, amit még kivágtak a hazaiak, ezután Vinter Balázs szerezte vissza és készítette le ismét testvérének akinek középre adását Harsányi Martin fejelte vissza, Aladics pedig a hálóba továbbította.

2 perccel később szintén az előbb említett fiatalok játszottak főszerepet. A hazaiak végeztek el szögletet, amit Aladics szerzett meg és passzolt Vinter Balázsnak, aki rávezette a vele szemben álló védőre a labdát, majd Harsányit ugratta, aki sebességét kihasználva lefutotta védőjét és középre passzolt, a beadást még sikerült blokkolni, ám a labda a 90 métert sprintelő Vinter Zoltán elé pattanta, aki bebelsőzte a hálóba. 2-0

A második félidő 3. percében egy szöglet után Nébl elé került a labda, aki átvette és hatalmas erővel a rövid felsőbe bombázott. 3-0

A hazaiak megpróbáltak mindent több lehetőségük adódott, egy jogos 11-es után tudtak szépíteni.

Egy hét múlva Hajós csapatát fogadjuk.

Fiataljaink is 3-1-re nyerték meg a mérkőzést. Gólszerzők: Fejes (2), Szőke.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .