News
...
admin
10máj

Meg van a BRONZ!

Méhecskéktől elszenvedett vereség kiélezetté tette a bronz éremért folyó versenyfutást, ám még mindig a saját kezünkben van a sorsunk. Egyszerű a képlet pontosan ugyanannyi pontot kell szereznünk a hátralévő fordulókban mint a Sükösd játékosainak. Ez azonban nem ígérkezett egyszerű feladatnak Bácsborsód egy héttel korábban az ezüstért csatázó Dusnokot verte, és az utolsó fordulóban még egy … Continue reading “Meg van a BRONZ!”

Read More
...
admin
3máj

Megcsíptek a Méhecskék

Harsányi Kunbaján elszenvedett bokasérülése nem jött helyre, így nélküle kellett csapatunknak nekivágnia a kalocsai fiatalok elleni mérkőzésnek. Csapatunk a Wittmann – Varga Nébl Magyari Kákonyi – Vinter Z. Vinter B. Schindler Schaffer – Schmidt Aladics összeállításban lépett pályára. Aladicsnak volt több lehetősége a mérkőzés első felében, míg látszott, hogy a gyors vendégek nem feltett karokkal … Continue reading “Megcsíptek a Méhecskék”

Read More
...
admin
25ápr

Vereség a bajnoktól

Csapatunk szombaton 4-0-s vereséget szenvedett Kunbaján. A felújított jó minőségű pályán csapatunk a László – Schaffer Szalai Varga Kákonyi – Magyari Vinter B. Vinter Z. – Schindler Aladics Schmidt összeállításban kezdte a mérkőzést. A mérkőzés nem indult jól a bemelegítés során Nébl a térdét fájlalta, majd Harsányi esett össze fájdalmasan bokáját fogva. Így a kezdő … Continue reading “Vereség a bajnoktól”

Read More
...
admin
19ápr

Győzelem Szeremle ellen

Az esős vasárnap délután 3-0-s győzelmet hozott csapatunknak. A tabellán elfoglalt helyezés alapján kötelezőnek mondható győzelmek szoktak mindig a legnehezebb meccsek lenni. A Wittmann – Schaffer Nébl Kákonyi Simon – Csordás Magyari Schindler – Vinter Aladics Harsányi kezdővel pályára lépő csapatunk az első félidő feléhez közeledve a 19. percben megszerezte a vezetést Harsányi révén. A … Continue reading “Győzelem Szeremle ellen”

Read More
...
admin
12ápr

3 ponttal tértünk haza

Vasárnap délután Érsekcsanádra látogatott ifjúsági és felnőtt csapatunk is. Fiataljaink foghíjasan utaztak el a találkozóra. Több meghatározó játékosunk a sérüléséből felépülő Mezőfi Márk és Kovács Bence karanténba kerültek, Fejes Noé sérüléssel bajlódik. A listavezető otthonában sosem könnyű nyerni, főleg néhány meghatározó játékos nélkül. A végeredmény 8-0 lett a hazaiaknak. Javítani vasárnap Szeremle ellen hazai pályán … Continue reading “3 ponttal tértünk haza”

Read More