Megcsíptek a Méhecskék
...

Megcsíptek a Méhecskék

By admin
május 3, 2021

Harsányi Kunbaján elszenvedett bokasérülése nem jött helyre, így nélküle kellett csapatunknak nekivágnia a kalocsai fiatalok elleni mérkőzésnek.

Csapatunk a Wittmann – Varga Nébl Magyari Kákonyi – Vinter Z. Vinter B. Schindler Schaffer – Schmidt Aladics összeállításban lépett pályára.

Aladicsnak volt több lehetősége a mérkőzés első felében, míg látszott, hogy a gyors vendégek nem feltett karokkal érkeztek hozzánk. A félidő hajrájára teljesen átvettük az irányítást és Aladics találatával sikerült is megszereznünk a vezetést.

A vezetés birtokában szünetre vonuló csapatok közül talán csak a Méhecskék jöttek ki a második félidőre, hiszen a játékrész első 15 percében nagyjából a 16-osunk területét nem sikerült elhagyni. Aminek meg is lett az eredménye. A második félidő teljes egészében enervált hazai és lelkes vendég csapatot láthatott a már a jogszabályoknak köszönhetően kilátogató „nézősereg”.

Az utolsó 10 percre fordulva jött a hidegzuhany két vendég gól formájában. Ezzel nem sikerült itthon tartani a 3 pontot. Mivel a szomszéd Sükösd nyert így 1 pontra olvadt az előnyük a 3. helyért folyó harcban. A feladat ugyanaz 2 mérkőzést nyerni.

Fiataljaink gólgazdag 5-1-es győzelemmel zártak Gara csapata ellen. Gólszerzőink: Fejes 2, Mezőfi, Szőke, Maráz.

Folytatás 1 hét múlva Bácsborsód csapatát fogadjuk.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .