Vereség Dusnok ellen
...

Vereség Dusnok ellen

By admin
április 5, 2021

Újabb szomszédvár várt a csapatra. Ezúttal Dusnokiak láttak minket vendégül ideiglenes otthonukban, Fajszon.

Csapatunk a László – Varga Nébl Kákonyi Szalai – Vinter B. Magyari Vinter Z. – Schaffer Aladics Harsányi 11-gyel kezdett. A padon Wittmann mellett Mezőfi, Simon, Csordás, Schmidt, Keresturi, Schindler foglalt helyet.

A mérkőzés első félidejében összességében az történt, amit mi szerettünk volna. A meccs elején Harsányi került helyzetbe, de nem sikerült jól eltalálnia a labdát. Nem sokkal később Vinter Balázs adott be bal oldalról, Schaffer feje felett átszállt a labda Harsányi elé került aki a hálóba bombázott. 1-0

A második félidő elején egy kis üzemzavar támadt a védekezésünkben amit ki is használtak a hazaiak. 1-1

Majd egy szerencsés góllal, azaz öngóllal a vezetést is átvették a hajrára fordulva.

Ezen napon elpártolt mellőlünk a szerencse. Kákonyi szabadrúgása után Magyari fejelte vissza a labdát, Keresturi fejese pedig fölé szállt. Nébl szabadrúgását vétette el a kapus, de Aladics fejéről a kapun túlra pattant a labda. Ezen a találkozón nem érdemeltünk vereséget. De a foci már csak ilyen. Javítani egy hét múlva egy újabb szomszédvári rangadón lehet Érsekcsanádon.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .