Az első edzőmeccs tanúlságai
...

Az első edzőmeccs tanúlságai

By admin
január 28, 2019

Vasárnap délután 4 órai kezdettel elindult az első edzőmérkőzésünk Hajós ellen. Míg a Hajós kezdőjében 3 új arcot is láthattunk a Rácz testvérek érkeztek Bácsborsódról, valamint Szarka Balázs Érsekcsanádról, addig a mi oldalunkon néhány hiányzó mellett Simon Bence ifi játékosunk ült a padunkon.

Az első negyed órában kifejezetten jól kezdtünk az első két helyzet is mi előttünk adódott. Majd két labdavesztésből két gyors kontra után a Hajós FC játékosai vonulhattak 2-0-ás előnnyel a félidőre.

Félidőben érkezett Mezőfi, Simon, Cser a mezőnybe és Wittmann a kapuba. A 2. játékrészben a 2 kapott gól ellenében 1-et rúgtunk Schmidt révén szabadrúgásból, így 4-1-gyel zárult a találkozó.

Többen betegen vállalták a játékot, illetve egy szombati kispályás tornának köszönhetően jó néhányan fásultan mozogtak. Próbálgattuk a védekezésünket, hiszen a tavasz első két mérkőzésén nem számíthatunk Nébl Krisztoferre eltiltása miatt, valamint az első meccset Kákonyi Máténak is ki kell hagynia szintén az utolsó fordulóban kapott piros miatt. Valamint nagy feladat, hogy hogyan tudjuk pótolni a házi gólkirályunkat Harsányi Martint, aki várhatóan Kecelen folytatja pályafutását.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .