Folynak a karbantartási munkák…
...

Folynak a karbantartási munkák…

By admin
április 16, 2020

Koronavírus ide, koronavírus oda a munka nem állt meg a Nemesnádudvari KSE háza táján.

Amíg játékosaink a kiírt edzéstervek alapján igyekeznek minél jobb formában tartani magukat, hiszen nem tudjuk, hogy folytatódik e a bajnokság vagy sem, addig a pályát sem hanyagolhatjuk, hiszen amikor újra csoportos edzéseket lehet tartani elengedhetetlen a megfelelő közeg.

Mélyszellőztetés
Tőzegelés

Folyamatban van a padok és az asztalok felújítása, a korlátok és a kapuk festése is hamarosan kezdetét veszi, így a szezon folytatására, vagy az új szezon kezdetére egy megújult közeg fogja várni a szurkolóinkat is, reméljük az idei bajnokságban megélt sikerekben lesz részük!

Emellett pedig folyamatosan épül az új épületünk is. Sokan kérdezik, hogy mi lesz itt. Most fényt derítünk rá. Az alsó szinten az egyesületi busznak lesz egy garázsa, valamint a pályakarbantartó gépeket fogjuk tudni tárolni. Az egyik sarokban pedig egy kis jegyszedőt alakítottunk ki. Az emeleten pedig egy közösségi szoba lesz kialakítva mely alkalmas lesz meccsnézésre, értekezletek és különböző rendezvények megtartására.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .