Fordulatos találkozón vereség
...

Fordulatos találkozón vereség

By admin
május 27, 2019

Az utolsó hazai mérkőzésen a László – Tusori Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Harsányi Mindszenti – Melcher összeállításban lépett pályára csapatunk. A padon Wittmann mellett Nánay, Bischof, Mezőfi várt még bevetésre.

Jól indult a találkozó Melcher bombázott néhány méterről fölé, majd Mindszneti hozott rossz döntéseket három alkalommal. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Schmidt emelte át a kapust szépség díjasan, a hiba csupán annyi volt, hogy mindezt saját kapunk előtt tette, így ezzel az öngóllal vezetett a vendég alakulat. Jól játszottunk helyzeteket dolgoztunk ki, nem sikerült.

A második félidő rosszabbul nem is kezdődhetett volna, ismét néhány kihagyott helyzet után László lépett ki rosszul a kapujából a vendégek szerb légiósa pedig elrúgta mellette a labdát és növelte kettőre a Borsódiak előnyét.

Ezután Tusori kapott rövid időn belül két sárgát és mehetett zuhanyozni. Tovább mentünk előre. aminek meg is lett az eredménye. Először Bischof szerezte meg visszatérése után első gólját, majd Mindszenti emelte át a kapust, lemásolva Schmidt gólját, ezzel 2-2.

Szétszakadt a pálya és a rohanásból a Bácsborsód jött ki jobban, akik Mezőfi eladott labdáját az utolsó pillanatokban gólra váltották, így beállítva a 3-2-es végeredményt.

Sajnos ezen a mérkőzésen semmi szerencsénk nem volt, viszont nagyot küzdöttünk. Szépen játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, viszont Fortuna nem volt mellettünk.

A fiataljaink 5-2-es győzelmet arattak, amihez gratulálunk.

Folytatás június 2-án Sükösdön ifistáink 14:45-től, felnőtt csapatunk 17:00-tól igyekszik begyűjteni a 3 pontot és szépen búcsúzni a szezontól.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .