Győzelem a tavaszi nyitányon
...

Győzelem a tavaszi nyitányon

By admin
március 9, 2020

Bácsborsód csapatát fogadtuk március 8-án. A nőket ünnepelve minden belépő női szurkolóknak egy kis csokival igyekeztünk kedveskedni ezen a hűvös vasárnapon. A hideg idő ellenére egy parázs mérkőzésre számíthattak a kilátogató nézők.

Felkészülve a mérkőzésre


A mérkőzést a Wittmann – Varga Nébl K. Kákonyi Simon – Vinter B. Vinter Z. Jagicza – Harsányi Schmidt Nébl M. összeállításban kezdtük. A padon László mellett Sziegl, Szalai, Mezőfi, Keresturi Timót, Keresturi Tamás, Fejes foglalt helyet.

Egy kis ajándék a hölgyeknek

A mérkőzést úgy kezdtük, ahogyan azt a szurkolóink várták tőlünk. Uraltuk a meccset, birtokoltuk a labdát. Lehetőségekig is mi jutottunk. A mérkőzés elején Harsányi kapott labdát sarokkal hozta játékba Vinter Balázst aki kényszerítőbe visszaadta a labdát. A beívelést Schmidt vette át, majd a lepattanót Vinter Zoltán küldte kapura, a vendég hálóőr nagyot védett. Ezután Harsányi lövése kerülte el a kaput, majd Vinter Balázs beadását fejelte Schmidt a kapufára. Nébl Martin próbálkozott még egy-két lövéssel, de ő is céltévesztett. Az első félidő 0-0-val zárult.

A második félidő elején Jagiczát váltotta Szalai. Az első félidei fölényünk alábbhagyott, viszont helyzetig továbbra sem jutottak a Borsódiak. Sziegl is érkezett, mint friss erő a csapatba, Harsányi helyére. Próbálkoztunk lövésekkel, de lövéseink pontatlanok és erőtlenek voltak, míg indításaink sem értek célba. Hajrára érkezett Keresturi Timót és testvére Keresturi Tamás is. 88. percben indításunkat Nébl Martin elé fejelte a vendég védő, aki lejutott az alapvonalig, majd éles beadására Keresturi Timót érkezett megszerezve ezzel a vezetést. 1-0

Meg van a vezetés Keresturi Timót a gólszerző

Néhány perccel később a hosszabbítás perceiben Vinter Zoltán végzett el egy szabadrúgást, a labda jól tekeretedett a kapus csak kiütni tudta. A lepattanó pedig Sziegl elé került, aki bebelsőzte a kapuba. 2-0 eldőlt.

Második gólunkat Sziegl Gábor szerezte

Csapatunk tehát a hajrában szerzett 2 góljával 2-0-ra megnyerte a 2019 / 2020-as szezon tavaszi nyitómeccsét. Első félidei játékunk bizakodásra ad okot, a másodikban kicsit tompább teljesítményt nyújtva is sikerült itthon tartani a három pontot. Külön öröm, hogy védelmünk jól muzsikált, kapott gól nélkül, sőt borsódi helyzet nélkül sikerült lehozni a mérkőzést. Hosszabb videós összefoglaló hamarosan…

Ifjúsági csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett.

Folytatás szombaton március 14-én 14:30-tól Baján. Mivel a BSK-nak U-19-es csapata magasabb osztályban játszik, így az ifi mérkőzés nem kerül megrendezésre.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .