Győzelem az új bor ünnepén
...

Győzelem az új bor ünnepén

By admin
szeptember 30, 2019

Nincs is jobb alkalom egy nádudvari focista életében, mint a falu egyik legnagyobb és legrégebbi ünnepén megmutatni tudását. Főleg akkor, ha ezt egy rendkívül erős, a bajnokság végelszámolásánál dobogó esélyes csapat ellen teheti meg. A felkészülés is ennek jegyében zajlott.

A mérkőzést a László – Simon Nébl K. Varga Kákonyi – Vinter Z. Magyari Vinter B. – Harsányi Schmidt Nébl M. összeállításban kezdte csapatunk. Bevetésre várt Wittmann, Mezőfi, Tusori, Fejes, Jagicza, Keresturi, Bischof.

Srácok megfelelő agresszivitással kezdték a mérkőzést, ami szemmel láthatóan nem ízlett a vendégeknek. Ahhoz, hogy ne legyünk jó vendéglátók Bor Ünnepkor elsőként Vinter Balázs gondoskodott, aki az ellenfél kapuja előtt labdát szerzett, és passzolta a kapuba a játékszert a 20. percben. 1-0

A vendégek nem nagyon tudtak ritmust váltani, Harsányi pillanatai következtek, de minden lehetősége kihasználatlan maradt. A félidő végére még egy borotai kapufa borzolta a kedélyeket és fújt ébresztőt. Csekély előnnyel, de előnnyel mehetünk pihenőre.

A második játékrészt szintén egy Harsányi ziccerrel kezdtünk, ami szintén célt tévesztett. Majd érződött, hogy a vendégek igyekeznek eggyel magasabb sebességi fokozatra kapcsolni. Ami inkább meddő mezőnyfölényben mutatkozott meg mintsem helyzetekben.

Aztán mondhatni, hogy a mérkőzés a 68. percben el is dőlt, amikor is Nébl Martin duplázta meg előnyünket.

A második félidő második felében a cserék percei következtek először Keresturi, majd néhány perccel a lefújás előtt Fejes volt eredményes.

A végeredmény 4-0, egy agresszív jó csapat benyomását keltve tudtunk focizni. Összességében az egy borotai kapufát leszámítva jól megoldottuk gólerős támadóik semlegesítését.

Ifink 5-2-es vereséget szenvedett. Gólszerzőink Berger Márton és Szauter Balázs. Tallér László pedig a kiállítás sorsára jutott.

Folytatás vasárnap Mélykúton fiataljaink 12:45-től játszanak, felnőttjeink 15:00-s kezdéssel indítják útjára a labdát.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .