Győzelem Jánoshalma ellen

Győzelem Jánoshalma ellen

By admin
április 21, 2013

2013.04.17.

Nemesnádudvar-Jánoshalma:4-1

Nemesnádudvar: László Á. Tusori T. Fuszenecker B. Harsányi J. Erdélyi K. Vinter Z. Csicsmann Á. Vinter B. Schmidt E. Melcher M. Mezőfi Z.

Cserék:Kovács G. Csicsmann Á helyett

Metlecsák Á. Erdélyi K. helyett

Bécsi I. Fuszenecker B. helyett

Sziegl G. Melcher M. helyett

Góllövők: Vinter Z. 2 Schmidt E. Sziegl G.A 17. fordulóban elmaradt mérkőzést pótoltuk a hét közepén.

A Jánoshalma a mezőny hátsó részében foglal helyet, ennek tükrében Sziegl  a mérközés első felében a vendégek letámadását kérte az öltözőben.Ebből nem sikerült megvalósítanunk semmit sőt, többször László Ádi bravúrjaira és Tusori mentésére volt szükség a vendéggól megakadályozásában.

A 36. percben Vinter Z. szabadrúgását követően szereztük meg a vezetést.Két perc múlva Vinter Balázs volt erőszakos és az általa megszerzett labdát Scmidt Endre gurította a jánoshalmi kapuba, így a félidőt kétgólos vezetéssel fejeztük be.

A második játékrész 3. percében Mezőfi szabálytalankodott a tizenhatoson belül feleslegesen/az ellenfél játékosa háttal állt a kapunak/ ami büntetőt ért.A büntetőt Lukács József értékesítette.

Sziegl a 76. percben futott fel a balszélen, becselezte magát a tizenhatoson és a passz helyett a lövést választva a kapus mellett a kapuba pöckölte a labdát.

A végeredményt Vinter Z. állította a be a 84. percben./4-1/

Az eredményen kívül külön öröm, hogy az edzésen gyakorolt támadásvezetésekből többet megvalósítottunk a pályán, illetve az első 10 perc kivételével végig uraltuk a mérkőzést.

A mérkőzés lefújását követően az öltözőben a játékosok átvehették az új edzésszerelést is.Reméljük ez is egy kis lökést ad a csapatnak  az elkövetkező időkben illetve „profibb” képet mutatunk kifelé a focipálya mellett edzés közben elhaladóknak.A szerelés megvásárlását pályázati és csapatpénzből sikerült megvalósítani.  Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek aki ebben közreműködött./pályázatíró,vezetőség,szurkolói támogatás/

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .