Kiütéses vereség a Géderlaktól
...

Kiütéses vereség a Géderlaktól

By admin
május 16, 2019

A 220 néző előtt megrendezett találkozón ezúttal a László – Tusori Kákonyi Magyari Harsányi Simon – Melcher Vinter Nébl Mindszenti – Cser összeállításban léptünk pályára a bajnokesélyes ellen. Nem számíthattunk 5 sárga lapja miatt Jagicza, Nánay Schmidt hármasra, illetve kérdéses volt Nébl játéka.

Végül Nébl tudta vállalni a játékot. A vendégek pedig úgy kezdtek, ahogy egy bajnoki címért harcoló csapattól elvárható. Beszegeztek minket a kapu elé. Kezdtünk kijönni a szorításból. Mi az, hogy kezdtünk, Mindszenti robogott el a bal oldalon adott középre, amit Cser vágott fölé 6 méterről. Az ellentámadásból egy szöglet utáni kavarodásból Varga Stefano lőtt megpattanó lövése a hálóban landolt. Szinte a középkezdés után a volt válogatott játékos Salamon ugratta ki Mindszentit, aki nem hibázott 1-1.

Viszont a gól váltás előtt Nébl már cserét kért, a gólok után pedig Tusori sem tudta folytatni. Sajnos a mérkőzésen több keresnivalónk nem is volt. Az első félidő végén tizenegyesből megszerezte a vezetést a Géder, majd a másodikat is úgy kezdték, ahogy az elsőt fejezték góllal. Azaz pontosan gólokkal. A 81. percben 9-1 volt az állás, itt még egy gólra futotta erőnkből. A mezőnybe beálló Wittmann majdnem gólt rúgott a kapus óriásit védett. Majd a szöglet után gólpasszt adott Simonnak. A vége 10-2 lett a vendégek javára.

Sajnos a csapat nem bírta el a sok hiányzót.

Ifi csapatunk kétszer is hátrányból felállva nyerte meg 4-2-re mérkőzését. Gólszerzőink: Tallér, Vancsik, Fejes, Tallér.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .