Meg vannak az első pontok
...

Meg vannak az első pontok

By admin
március 18, 2019

Csapatunk Nagybaracskára látogatott szombat délután. Fő cél a 3 pont megszerzése volt, még akkor is, ha igencsak tartalékosan tudtunk elutazni a mérkőzésre.

A mérkőzést a Wittmann – Tusori Jagicza Schmidt Simon Melcher – Vinter Magyari Nébl Nánay – Cser 11-gyel kezdtük. Bevetésre várt László, Mezőfi, Bischof, Huber.

Nem mondhatjuk, hogy álomszerűen kezdődött a találkozó, hiszen a hazaiak próbálkoztak és több lehetőségük is adódott a vezetés megszerzésére. Ez végülis a 21. percben sikerült is nekik. Nem sokáig örülhettek, mert érkezett Magyari és 9 perccel később kiegyenlített. Itt már jobban játszottunk, helyzeteket is kialakítottunk. 5 perccel a félidő vége előtt jött a rémálom. Egy komédiába illő góllal 2-1-re alakította az állást a Híd.

A második játékrész elején újra zörrent a háló és ismét a hazaiak örültek 3-1. Elúszni látszott a mérkőzés. A Baracskaiak kicsit visszább vettek, mi pedig elkezdtük. Nébl szépített 3-2, majd Nánay érkezett és egyenlített 3-3. A vezetést pedig Simon fejjel szerezte meg egy szöglet után ezzel a találattal először vezettünk a mérkőzés folyamán, pont a legjobbkor. 3-4

Nem szép játékkal, de értékes 3 pontot szereztünk. Kákonyi, Harsányi, Bischof nélkül is sikerült bezsebelni az első győzelmünket. Vasárnap Felsőszentiván csapatát fogadjuk 3 órási kezdéssel.

Ifistáink is hasonló izgalmakkal teli meccset játszottak és Podmaniczki duplájával nyertek 2-1-re. Ennek valamint a mélykúti és érsekcsanádi döntetlennek köszönhetően ifistáink vezetik a tabellát.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .