Nem sikerült a szezonbúcsú
...

Nem sikerült a szezonbúcsú

By admin
június 3, 2019

Gyors golváltással kezdődött a mérkőzés, hiszen a 16. percre már mi vezettünk 2-1-re. A Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi Harsányi – Vinter Nébl Magyari Mindszenti – Melcher összeállításban kezdtük a mérkőzést. A padon László, Bischof, Nánay, Mezőfi Cser foglalt helyet.

Egy lövést ütött Wittmann szögletre, amiből aztán a hazaiak megszerezték a vezetést, már az 5. percben. Aztán a mi perceink jöttek. Mindkétszer Vinter volt eredményes ezzel 2-1 ide. Majd csendesen csordogált a játék, mindkét csapat jobban figyelt a védekezésre. A 32. percben a meccset középpályásként kezdő, majd a védelembe visszalépő Zsók tört előre, kísérletét gól koronázta. 2-2 a félidő.

A második játékrészt jobban kezdték a sükösdiek és a 65. percre 4-2-t mutatott az eredményjelző. Tíz perccel később emberelőnyhöz jutottunk és egy jogos 11-eshez. Schmidt állt oda, 4-3. Próbálkoztunk rendületlenül, ám újabb gól már nem esett.

Ifistáink sem tudták szépen búcsúztatni a szezont ők 3-1-es vereséget szenvedtek. Gólszerző Maráz Marcell.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .