Túl a második edzőmeccsen is…
...

Túl a második edzőmeccsen is…

By admin
július 30, 2019

Újra Hajóssal játszottunk a második edzőmérkőzésünkön, és csakúgy, mint az első találkozón nagyarányú győzelmet sikerült aratnunk.

A mérkőzést a Wittmann – Simon Jagicza Schmidt Kákonyi – Vinter Magyari Nébl K. – Harsányi Fejes Nébl M. összeállításban kezdtük, a padon pedig Greksa, László, Mezőfi, Tusori, Varga, Keresturi várt bevetésre.

Kapusaink 30 percenként váltották egymást. Meggyőző teljesítményt nyújtottak a saját harmadukban. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, nem nagyon tudtunk kibontakozni, kapkodó volt a játékunk, csak rúgtuk előre a labdákat és szórtuk el őket. Végül egy gyors lefolyású támadás végén a visszatérő Nébl Martin szerezte meg első találatát. Ezután már nyugodtabban és magabiztosabban játszottunk és sorra követték egymást a gólok. A félidőig szám szerint 5-öt sikerült rúgni a hajósiak hálójába.

László kapusnak a beállásakor és a lecserélésekor kellett védenie egyébként sok dolga nem akadt.

Greksa szerencsétlenségére a Gyurászovics betalált, így ő alakította ki a 6-1-es végeredményt.

A második félidő halványabb játékot hozott, szemmel láthatóan furcsa volt az új felállás amivel kísérleteztünk. Folytatás vasárnap Sükösdön 17:00-s kezdéssel.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .