Vereség a rangadón
...

Vereség a rangadón

By admin
november 11, 2019

Nem kezdődött jól a rangadó. A László – Simon Kákonyi Nébl Varga – Vinter Magyari Keresturi – Jagicza Schmidt Harsányi összeállítású csapatunkat a kapuhoz szegezte a hazai csapat.

A fölény a 18. percre góllá érett. Viszont a gól után mintha éledezni kezdtünk volna és a félidő második felét már mi játszottuk fölényben.

A második félidő eleje ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A különbség csupán annyi volt, hogy 2 gólt is sikerült szerezni. Először az 50. percben Nébl Krisztofer tekerte középre a labdát a hosszú kapufáról lecsorgót Harsányi juttatta a kapuba. 3 perccel később egy mintaszerű kontratámadás után már mi vezettünk. A gólszerző Schmidt visszagurítása után újból Harsányi.

Ezután óriási fordulatot vett a mérkőzés, kapkodóvá vált a játékunk. A 68-adikban László ejtette ki a labdát, amit Bolvári Dávid gurított a kapuba. 2-2

A 87.percben egy kijátszott akció végén megszerezte a vezetést a hazai csapat.

Az ifik összecsapásán is a hazaiak nyertek 2-1-re. Gólszerzőnk: Kovács Bence

Javítási lehetőség az ősz utolsó fordulójában hazai pályán Tompa ellen. A mérkőzés 13:00-kor kezdődik vasárnap. Előtte az ifik csapnak össze.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .