Vereség a rangadón
...

Vereség a rangadón

By admin
március 16, 2020

Igazi küzdelmes mérkőzés láthattak volna a nézők a tabella élén álló Bajai SK és csapatunk között. Az első és második helyezett csatája mindig rangadónak számít, hát még ha ilyen közel helyezkednek el területileg. Sajnos a koronavírus terjedése miatt zárt kapuk mögött megrendezett találkozón a hazaiaknak sikerült diadalmaskodni.

A László – Varga Nébl K. Kákonyi Simon – Vinter Z. Magyari Vinter B. – Schmidt Harsányi Nébl M. összeállításban kezdtük a találkozót. A padon Wittmann mellett Jagicza, Keresturi, Mezőfi, Szalai, Huber foglalt helyett.

A mérkőzést meddő mezőnyfölényben kezdték a hazaiak, ám az első nagy helyzet előttünk adódott. Magyari indította Harsányit, aki középre passszolt, labdáját Vinter Balázs rúgta fölé.

Gyors bajai támadókkal rendesen meggyűlt a védőink baja, olykor László segítetett, hogy ne középkezdéssel folytatódjon a mérkőzés. A félidő 0-0-s állással ért végett.

László várja a labdát (Fotó: Pulai Zsóka)

A második játékrész tulajdonképpen az első félidő másolata volt, bajai rohamok, bár nagyon nem forgott veszélyben a kapunk. A félidő közepe táján Nébl szöglete csapódott a kapufán, valamint Nébl előkészítése után kissé kisodródva lőtt Harsányi, de nem találta el jól a labdát.

Majd a hajrára fordulva a 79. percben egy pontrúgás utáni helyezkedési probléma után a visszakészített labdát Aladics lőtte a hálóba, ezzel megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát.

Nébl Krisztofer mentése (Fotó: Pulai Zsóka)

Összegezve a mérkőzés tétjének megfelelő iramú és végletekig kiélezett csatát hozott a mérkőzés, ahol tisztesen helytálltunk. Folytatás még kérdőjeles, papíron vasárnap Sükösd együttesét fogadjuk délután 3-kor. Az már biztossá vált, hogy a világjárvány miatt az ifik csatája elmarad. Kérdés, hogy a héten Magyarország kormánya és a Magyar Labdarúgó Szövetség milyen rendelkezéseket vezet be a biztonság érdekében. Amennyiben megrendezésre kerül a találkozó egész biztosan zárt kapus lesz!

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .