Vereség a rangadón
...

Vereség a rangadón

By admin
március 4, 2019

4-0-s vereséget szenvedtünk a sváb rangadón Hajóson. Az első félidőben már eldőlt a találkozó a hazaiak 3-0-val mehettek félidőre. A második félidőben még 1 találattal megtoldották előnyüket így kialakítva a végeredményt.

A mérkőzést mi kezdtük. Wittmann – Bischof Jagicza Schmidt Magyari Harsányi – Nánay Vinter Fejes Melcher – Sziegl összeállításban kezdtük a meccset, a padon pedig László, Mezőfi, Cser, Simon, Tusori foglaltak helyet.

9. percben vezetést szerzett a Hajós, Zana lépett ki leshatárról és értékesítette a helyzetet. A 22. percben egy veszélytelennek tűnő felívelést Wittmann ütött Aladics elé aki 2 méterről bepofozta a hálóba a labdát. A 35. percben Aladics lépett ki Vinter és Schmidt szorításában és lőtt hatalmas erővel a léc alá ezzel beállítva a 3-0-s félidei állást. A támadójátékunk a középpályáig működött, a felezővonal viszont kicsit megzavart minket és ott megszakadt a támadás építés.

A második félidőben már lényegesen gyengébb ritmusú találkozó volt. Így is Szávuj révén 1-gyel növelték előnyüket a hazaiak. Mi oldalunkról egy ígéretes támadást jegyezhettünk fel amikor Vinter lépett ki, centerezését pedig a védők tisztázták. Látszott, hogy a hazaiak új edzővel, új játékosokkal magabiztosan tartották otthon a 3 pontot.

Mi pedig következő héten már számíthatunk Kákonyi Máté játékára, Nébl pedig még egy mérkőzésen keresztül tölti eltiltását. A hétvégén sem lesz könnyű dolgunk, hiszen a megerősödő Hercegszántóval mérjük össze erőnket vasárnap 14:30-tól Nemesnádudvaron.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .