Vereség Szántótól
...

Vereség Szántótól

By admin
március 11, 2019

Vasárnap 2-0-val távozott a Hercegszántó Nemesnádudvarról.

Csapatunk a László – Bischof Jagicza Schmidt Kákonyi Simon – Vinter Magyari Harsányi Fejes – Cser összeállítással kezdett, míg a padon Melcher Mezőfi Nánay Tusori Berger Wittmann foglaltak helyet.

A csapat ezen a hétvégén már jobban játszott mint a szezonnyitó hajósi derbin. Az első lehetőségek is előttünk adódtak. Elsőként Cser lőtt az ötösről fölé, majd Vinter Kissé kiszorított szögből passzolta mellé a labdát. Komolyabb lehetőségek nekünk voltak a Hercegszántónak néhány szögletig és két jó szabadrúgásig futotta az erejéből az első félidőben.

A második játékrészben is ugyanaz történt, a vendégek bitokolták többet a labdát, mi pedig veszélyesebbek voltunk kapura. Vinter egymaga eldönthette volna lövéseivel a mérkőzést, ám ahogy lenni szokott a sok kimaradt lehetőség után a vendég csapat szerezte meg a vezető találatot. Egy rosszul beadott szöglet éppen egy szántói játékost talált meg, aki könyörtelenül a léc alá bombázott. Ezután nyomtunk fölényben játszottunk. Majd egy buta fault és egy kapus baki után szabadrúgásból 2-re növelte előnyét a Hercegszántó. A hátralevő néhány percben még Jagicza lövését védte a kapus.

A játék kecsegtetőbb volt, mint egy hete. Jövő héten csatlakozhat a kerethez Nébl Krisztofer is aki letöltötte eltiltását.

Fiataljaink meggyőző fölénnyel verték a Szántó csapatát 6-1-re. Gratulálunk nekik. Gólszerzőink: Podmainczki 3, Nébl, Szauter, Tallér

Post By : admin

LEAVE COMMENTS

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .