...
admin
30Sze

Győzelem az új bor ünnepén

Nincs is jobb alkalom egy nádudvari focista életében, mint a falu egyik legnagyobb és legrégebbi ünnepén megmutatni tudását. Főleg akkor, ha ezt egy rendkívül erős, a bajnokság végelszámolásánál dobogó esélyes csapat ellen teheti meg. A felkészülés is ennek jegyében zajlott. A mérkőzést a László – Simon Nébl K. Varga Kákonyi – Vinter Z. Magyari Vinter … Continue reading “Győzelem az új bor ünnepén”

Read More
...
admin
23Sze

Győzelem a szomszédváron

Hajósra, a szomszéd sváb településre, látogatott labdarúgó csapatunk, ahol szokás szerint először az ifik mérték össze erejüket. Mieink jól játszva sok helyzetet kialakítva, és sajnos kihagyva 2-1-es vereséget szenvedtek a házigazdáktól. Gólunkat Melkvi Donát szerezte. Következett a felnőtt mérkőzés, ahol elég sok hiányzóval kellett számolunk. Harsányi még eltiltását töltötte, Vinter Zoltán, Sziegl Gábor nem tudtak … Continue reading “Győzelem a szomszédváron”

Read More
...
admin
16Sze

A 0 ponttal álló Hercegszántó csapatát fogadtuk vasárnap délután. Mindenki nagyarányú győzelemre számított, viszont ezek a meccsek általában a legnehezebbek. Kicsit változott a múlt heti összeállításhoz képest kezdőcsapatunk, hiszen Harsányi 2 meccses eltiltásából az elsőt töltötte, Kákonyi továbbra is sérült, Tusori nem épült fel előző heti sérüléséből, a bemelegítés alatt ez azonnal kiderült, valamint kapus … Continue reading “”

Read More
...
admin
9Sze

Szomszédvár rangadót nyertünk

Múlt heti eredményünkre mindenki felkapta a fejét, aki a megyei fociban valamilyen szinten részt vesz. A kérdés az volt mennyire sikerül átmenteni a formát az igen fontos Sükösd elleni találkozóra. Ahogyan mi az elmúlt 1-2 évben, úgy most a szomszédaink küzdöttek a sok hiányzóval. Nálunk Fejes Noé ezúttal az ifiben kapott szerepet (amit góllal hálált … Continue reading “Szomszédvár rangadót nyertünk”

Read More
...
admin
2Sze

Bravúros győzelem

Vasárnap csapatunk a Bajai SK-t fogadta, akik a nyáron tovább erősítették keretüket. Kimondva, kimondatlanul az első 3 hely megszerzése a cél számukra. Bemelegítés kezdetekor egy óriási felhőszakadás áztatta fel a pályát. Így elég nehéz körülmények között kezdődött meg a mérkőzés, melyre vezetőedzőnk ezúttal a László – Simon Nébl K. Varga Tusori – Vinter B. Magyari … Continue reading “Bravúros győzelem”

Read More